Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μπαλαούρας: Συνεπής ο Κουφοντίνας – Κακώς δεν του δόθηκε άδεια
[Ελεύθερος Τύπος]: Μπαλαούρας: Συνεπής ο Κουφοντίνας – Κακώς δεν του δόθηκε άδεια

[Ελεύθερος Τύπος]: Μπαλαούρας: Συνεπής ο Κουφοντίνας – Κακώς δεν του δόθηκε άδεια

Αίσθηση προκαλεί η άποψη που εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, ότι κακώς δεν απορρίφθηκε το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για άδεια από τη φυλακή.

Ο κ. Μπαλαούρας, σχολιάζοντας το γεγονός ότι αντιεξουσιαστές τα έκαναν γυαλιά- καρφιά στο κέντρο της Αθήνας, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ανέφερε ότι κακώς συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά και ότι κακώς δεν δόθηκε η άδεια στον καταδικασμένο εκτελεστή της 17 Νοέμβρη. «Κακώς συνέβησαν και τα δύο. Και οι διαμαρτυρίες με αυτή την ένταση και η μη χορήγηση της άδειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Open.

Οταν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε να δοθεί η άδεια στον Κουφοντίνα, ο κ. Μπαλαούρας απάντησε «Βεβαίως» και συνέχισε: «Θυμίζω ότι είναι συνεπής στις άδειες που έχει πάρει». Μάλιστα, όταν του επισημάνθηκε ότι ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη είναι αμετανόητος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε: «Δεν μπορεί να βάλεις κανέναν να κάνει δήλωση μετάνοιας».

Έχει δικαιώματα ο έγκλειστος με καλή διαγωγή

Για να υποστηρίξει αυτή τη θέση του υπέρ της χορήγησης άδειας στον Κουφοντίνα, ο κ. Μπαλαούρας έφερε ως παράδειγμα το τι έκανε η Ιταλία με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες. «Ετυχαν μεγάλης και γενναιόδωρης μεταχείρισης από το ιταλικό κράτος. Τους έδωσαν πολύ νωρίς το δικαίωμα να κυκλοφορούν, να εργάζονται, απλώς να μην κοιμούνται σπίτι τους», δήλωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!