Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μοσκοβισί: Έχουμε ακόμα δουλειά μέχρι να υπάρξει συμφωνία
[Ελεύθερος Τύπος]: Μοσκοβισί: Έχουμε ακόμα δουλειά μέχρι να υπάρξει συμφωνία

[Ελεύθερος Τύπος]: Μοσκοβισί: Έχουμε ακόμα δουλειά μέχρι να υπάρξει συμφωνία


Επιβεβαιώνει και ο Επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί πως το Eurogroup της Δευτέρας δεν θα αποτελέσει καταλυτική ημερομηνία για συμφωνία μεταξύ Ελληνικών Αρχών και Ευρωπαϊκών Θεσμών, αλλά θα περιοριστεί απλά σε ένα «θετικό βήμα».

Ο Πιέρ Μοσκοβισί ερωτηθείς από το «Θέμα» ανέφερε πως με όλους τους συνομιλητές του στην Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας, εξέφρασε την ελπίδα πως το «Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου να είναι θετικό και παραγωγικό» και πως είναι αναγκαίο να συνεχιστεί η προσπάθεια ως την τελευταία στιγμή έτσι ώστε να υπάρξει μια συμφωνία στο τεχνικό επίπεδο (Staff Level Agreement) μεταξύ όλων των πλευρών.

«Υπάρχει ακόμη εργασία που πρέπει να γίνει τις επόμενες ημέρες και ώρες οι οποίες μας χωρίζουν από το Eurogroup της Δευτέρας, το οποίο μπορεί να μην καταλήξει σε τελικές αποφάσεις αλλά μπορεί να αποτελέσει ένα θετικό βήμα», είπε χαρακτηριστικά ο Επίτροπος.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί τόνισε πως θέλει το ΔΝΤ μέρος του προγράμματος και πως μαζί με τους υπόλοιπους θεσμούς θα καταφέρουν να έχουν μια «σοβαρή συζήτηση» για την πρόοδο της 2ης αξιολόγησης και για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μέσω των βραχυπρόθεσμων μέτρων και το περίγραμμα των μεσοπρόθεσμων στο Eurogroup.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!