Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Προτεραιότητα της Ν.Δ. η σταδιακή μείωση της φορολόγησης
[Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Προτεραιότητα της Ν.Δ. η σταδιακή μείωση της φορολόγησης

[Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Προτεραιότητα της Ν.Δ. η σταδιακή μείωση της φορολόγησης

«Η κυβέρνηση υποβάλλει τις επιχειρήσεις σε εξοντωτική φορολογία»

Να επενδύσει στο μέλλον του τόπου κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Απευθύνοντας χαιρετισμό στα βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα έρθει μέσα από υγιείς επιχειρήσεις και ιδιωτικές επενδύσεις.

«Η χώρα μας περιμένει πολλά από τον επιχειρηματικό κόσμο. Περιμένει να επενδύσετε στο μέλλον του τόπου μας. Να βάλετε τα κεφάλαια που διαθέτετε, εντός κι εκτός Ελλάδος, να δουλέψουν προς όφελος και δικό σας, αλλά και της χώρας. Να είστε οι πρώτοι που θα αδράξετε τις νέες ευκαιρίες που προσφέρουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ελληνικής οικονομίας. Και οι πρώτοι που θα δώσετε ώθηση στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης… Με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι υπό προϋποθέσεις η ανηφόρα μπορεί να τελειώσει: «Και στην ομαλότητα, όλοι όσοι πέρασαν την ανηφόρα θα μπορέσουν να τρέξουν πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά. Η δική μας δουλειά – των πολιτικών – είναι να διασφαλίσουμε αυτές τις προϋποθέσεις το συντομότερο δυνατόν. Να διασφαλίσουμε την ομαλότητα, την κανονικότητα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!