Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα σχεδόν διώκεται
[Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα σχεδόν διώκεται

[Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα σχεδόν διώκεται

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ «GROWTH AWARDS»

Το δικό του μήνυμα προς την επιχειρηματική κοινότητα  έστειλε από το βήμα της 1ης τελετής βράβευσης των Growth Awards, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως θα στηρίξει με όλα τα μέσα τις ελληνικές επιχειρήσεις, προκειμένου να αποτελέσουν όχημα για την έξοδο της χώρας από τον κύκλο της επταετούς κρίσης.

Στις κυριότερες πτυχές της ομιλίας του, σε τόνους μηνυματικούς σε κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, που προσπαθεί να επιβιώσει στην Ελλάδα της κρίσης, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μία επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα που σήμερα είναι περίπου υπό διωγμό από τη συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Το συνολικό οικονομικό κλίμα είναι εξαιρετικά αρνητικό. Δεν προωθούνται οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις εξαιτίας των ιδεοληπτικών εμμονών και της ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης. Επενδυτές δεν έρχονται και επενδυτές φεύγουν από τη χώρα. Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έχει βαλτώσει. Χαρακτηριστική περίπτωση το ναυάγιο της πώλησης της ΔΕΣΦΑ, από το οποίο το Ελληνικό Δημόσιο χάνει 190 εκ. Κι όλοι φυσικά αντιλαμβάνονται, ποιος θα πληρώσει κι αυτή την αποτυχία”, επεσήμανε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, περιγράφοντας με τα πλέον μελανά χρώματα το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται να επιζήσουν και να αναπτυχθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις, έκανε λόγο για:

-Υψηλή, εξοντωτική φορολογία, η οποία εν τέλει λειτουργεί αντιαναπτυξιακά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!