Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Το δίλημμα στις Ευρωεκλογές είναι «με την Ελλάδα των Πολάκηδων ή με την Ελλάδα των πολλών»
[Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Το δίλημμα στις Ευρωεκλογές είναι «με την Ελλάδα των Πολάκηδων ή με την Ελλάδα των πολλών»

[Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Το δίλημμα στις Ευρωεκλογές είναι «με την Ελλάδα των Πολάκηδων ή με την Ελλάδα των πολλών»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στην Καβάλα.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενο στο δίλημμα των Ευρωεκλογών είπε: «Το δίλημμα στις ευρωεκλογές είναι απλό. Θέλετε να είστε με την Ελλάδα των Πολάκηδων ή με την Ελλάδα των πολλών; Εμείς είμαστε με τους πολλούς. Οι ευρωεκλογές όμως έχουν εκτός από εθνικό και ευρωπαϊκό διακύβευμα. Στις 28 Μαΐου θα γιορτάσουμε 40 χρόνια από την μέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που υπέγραψε την εισδοχή της χώρας στην τότε ΕΟΚ, πήγε κόντρα τότε στην κοινή γνώμη.

Η στρατηγική όμως εκείνη επιλογή πιστώνεται αποκλειστικά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στην ΝΔ. Μην τα ξεχνάνε αυτά οι όψιμοι ευρωπαϊστές. Η ΝΔ είναι το κόμμα που βάζει πάντα την Ελλάδα πάνω από το κομματικό συμφέρον, όπως το 2015. Εμείς κρατήσαμε την Ελλάδα στο ευρώ το καλοκαίρι του 2015, όταν είχε φτάσει στο χείλος της καταστροφής από τους πειραματισμούς του κ.Τ σίπρα και του κ. Βαρουφάκης».

Συγκεκριμένα για τον Παύλο Πολάκη και την στήριξη που έχει από τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Αύριο καταθέτουμε στη βουλή πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη γιατί στο πρόσωπό του συνοψίζεται η φασιστική νοοτροπία ενός ανθρώπου που περιφρονεί τους συμπολίτες μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη. Ο Κυμπουρόπουλος είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και μας στέλνει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει εμπόδιο στη ζωή που δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!