Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Μιχάλης Ρακιντζής: Κάποια στιγμή θεώρησα ότι δεν πάω παραπάνω και πήρα απόσταση [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Μιχάλης Ρακιντζής: Κάποια στιγμή θεώρησα ότι δεν πάω παραπάνω και πήρα απόσταση [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Μιχάλης Ρακιντζής: Κάποια στιγμή θεώρησα ότι δεν πάω παραπάνω και πήρα απόσταση [βίντεο]

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ήταν ένα από τα πιο δυνατά μουσικά ονόματα. Εγκαινίαζε μάλιστα ένα είδος μουσικής που στην Ελλάδα ήταν άγνωστο. Και ως άγνωστο γοήτευσε και έκανε πολλούς να το λατρέψουν. Οι περισσότεροι δεν ξεχνούν ακόμα και σήμερα τη δύναμη της μουσικής και το καλλιτεχνικό ταλέντο του Μιχάλη Ρακιντζή.

Μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision του 2002 ο Μιχάλης Ρακιντζής άρχισε να αποστασιοποιείται λίγο από τις on stage εμφανίσεις. Επικεντρώθηκε περισσότερο στη δημιουργία μουσικής, στην παραγωγή, στη σύνθεση. Σε εμάς φάνηκε κάπως απότομο όλο αυτό. Για τον ίδιο ήταν μια συνειδητή επιλογή.

Όπως εξηγεί στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά, αντιλήφθηκε ότι δεν υπήρχε άλλο σκαλοπάτι να ανέβει. Μόνο αν πήγαινε εξωτερικό. Κι αυτό είχε πάψει να το θέλει. Ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρθηκε και σε περιστατικά ενδεικτικά της παράνοιας του κοινού τότε με τους καλλιτέχνες.

«Οι εμφανίσεις τότε γίνονταν από την πρώτη μέρα σε γήπεδα, όχι σε μαγαζιά. Ήταν άλλα τα μεγέθη. Ο κόσμος είχε άλλη αντιμετώπιση. Εγώ δεν θεωρούσα ότι ήμουν σταρ, ούτε τώρα το θεωρώ. Έχουμε παίξει στο γήπεδο της Καλαμάτας που ήταν γεμάτο εντελώς και δεν ξέραμε πως θα φύγουμε. Παίζαμε ξανά τα ίδια κομμάτια στο τέλος μέχρι να βρούμε έναν τρόπο και μόλις τελειώνουμε, ανεβαίνουν όλοι στη σκηνή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!