Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τα μέτωπα του Τσίπρα: Ο τζόγος του Καμμένου, το Ελληνικό και η αποχώρηση Χρυσόγονου
[Ελεύθερος Τύπος]: Τα μέτωπα του Τσίπρα: Ο τζόγος του Καμμένου, το Ελληνικό και η αποχώρηση Χρυσόγονου

[Ελεύθερος Τύπος]: Τα μέτωπα του Τσίπρα: Ο τζόγος του Καμμένου, το Ελληνικό και η αποχώρηση Χρυσόγονου

Με την πλάτη στον τοίχο για την υπόθεση Καμμένου και με ένα σημαντικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ να αντιτίθεται στην επένδυση του Ελληνικού, το Μαξίμου καλείται τις επόμενες ημέρες να λάβει σημαντικές αποφάσεις.

Αύριο κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η τύχη της επένδυσης, καθώς στη συνεδρίαση του ΚΑΣ θα πρέπει να ληφθεί η τελική απόφαση για το εάν θα κηρυχθούν και πόσοι αρχαιολογικοί χώροι στο ακίνητο του πρώην αεροδρομίου.

Την ίδια ώρα, κραδασμούς στην κυβέρνηση και φθορά του ίδιου του πρωθυπουργού προκαλεί η συνεχιζόμενη σιωπή του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου για τον τρόπο πληρωμής του ξενοδοχείου του μετά τις αποκαλύψεις («Παραπολιτικά») ότι ο λογαριασμός ύψους 2.642 λιρών (περίπου 3.000 ευρώ) καλύφθηκε με μετρητά και όχι με την πιστωτική του κάρτα όπως είχε ισχυρισθεί τη Δευτέρα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Βασικός υποστηρικτής του κ. Καμμένου ήταν ο γνωστός Παύλος Πολάκης, ο οποίος με ύβρεις κατά των δημοσιογράφων τάχθηκε στο πλευρό του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., χωρίς όμως η άποψή του να λαμβάνεται ιδιαίτερα σοβαρά υπόψη.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει ζητήσει την παραίτησή του, ενώ δεν υπήρξε καμία αντίδραση μέχρι χθες το βράδυ από τον υπουργό Αμυνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!