Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μεταγραφές και διαρροές στον ενδιάμεσο χώρο
[Ελεύθερος Τύπος]: Μεταγραφές και διαρροές στον ενδιάμεσο χώρο

[Ελεύθερος Τύπος]: Μεταγραφές και διαρροές στον ενδιάμεσο χώρο


Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στον ενδιάμεσο χώρο μετά την ένταξη του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, την επιστροφή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λεωνίδα Γρηγοράκου και το ενδεχόμενο μεγαλύτερης διεύρυνσης με πιθανή ένταξη του βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν ο οποίος χθες ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι. Ακούγονται επίσης τα ονόματα των Κατερίνας Μάρκου (πρόσφατα έφυγε από το Ποτάμι) και Γιώργου Καρρά (πρόσφατα έφυγε από την Ενωση Κεντρώων).
Η σιωπή του Ευ. Βενιζέλου μετά τη συνάντηση των Γ. Παπανδρέου και Φ. Γεννηματά ανακουφίζει τη Χαριλάου Τρικούπη, όπου κυριαρχεί η άποψη πως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει εγκαταλείψει το βέτο που είχε θέσει για την επιστροφή του ιστορικού του ενδοπαραταξιακού αντιπάλου και θα μιλήσει την Κυριακή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αποφεύγοντας μια ακραία συγκρουσιακή τοποθέτηση.

Σήμερα η Φώφη Γεννηματά θα έχει συνάντηση με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κλιμακώνοντας την προσπάθειά της για συσπείρωση δυνάμεων, ο δε Στ. Θεοδωράκης διαπιστώνει ότι το Ποτάμι έμεινε με 7 βουλευτές ενώ μετά τις εκλογές είχε 11 και σχολιάζει επικαλούμενος τον Ν. Καζαντζάκη λέγοντας: «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς θα νικήσουμε; θα νικηθούμε; πολέμα!».

Οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Α. Διαμαντοπούλου, Γ. Φλωρίδης και Γ. Ραγκούσης που έχουν προγραμματίσει εκδήλωση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ως πρώτο βήμα για τη συγκρότηση νέου κόμματος, δεν έχουν σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στον ενδιάμεσο χώρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!