Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μετά τις διπλές ψηφοφορίες στον ΣΥΡΙΖΑ γαντζώνονται στο… σωσίβιο του ανασχηματισμού!
[Ελεύθερος Τύπος]: Μετά τις διπλές ψηφοφορίες στον ΣΥΡΙΖΑ γαντζώνονται στο…  σωσίβιο του ανασχηματισμού!

[Ελεύθερος Τύπος]: Μετά τις διπλές ψηφοφορίες στον ΣΥΡΙΖΑ γαντζώνονται στο… σωσίβιο του ανασχηματισμού!

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ… ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Κλίμα έντονου εσωτερικού προβληματισμού. Τόσο για τη γενικότερη πορεία της χώρας όσο και για ένα κόμμα που μέσα σε μία περίοδο σχεδόν δύο ετών από την ημέρα που κλήθηκε να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας απώλεσε αντιπολιτευτικά πρόσημα και αριστερές ρητορικές, καθώς η βίαιη ωρίμανσή του σχετίστηκε άμεσα με την εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών, τις οποίες το ίδιο υπέγραψε φαρδιά πλατιά.

Στο πέσιμο της αυλαίας του 2ου Συνεδρίου της Κουμουνδούρου, που μόνο τόνο πανηγυρικό δεν είχε, τα βλέμματα όλων των στελεχών στρέφονται πλέον προς το ορόσημο του ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος. Θα έχουν προηγηθεί, φυσικά, οι αλλαγές εντός του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συγκρότηση της νέας Κεντρικής Επιτροπής, καθώς και την εκλογή του επόμενου γραμματέα του κόμματος, η επιλογή του οποίου αναμένεται πως θα καθορίσει, ίσως και σε μέγιστο βαθμό, τις όποιες κινήσεις του ρετουσαρίσματος του Υπουργικού Συμβουλίου από την πλευρά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Στο διά ταύτα, πάντως, οι αλλαγές που θα προκύψουν στη σύνθεση της κυβέρνησης είναι προφανές πως μόνο επικοινωνιακές ανάσες λίγων εβδομάδων μπορούν να δώσουν στο Μαξίμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!