Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 10 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Μελάνια… σώζει την τιμή των Τραμπ στον Λευκό Οίκο!
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Μελάνια… σώζει την τιμή των Τραμπ στον Λευκό Οίκο!

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Μελάνια… σώζει την τιμή των Τραμπ στον Λευκό Οίκο!

Η Μελάνια Τραμπ ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν η Αμερική τώρα. Η διακριτικότητά της, η φυσική χάρη της και το χαμηλό προφίλ που διατηρεί φαίνεται πως φέρνει μια ισορροπία στον Λευκό Οίκο, όπου επικρατεί πανδαιμόνιο με τα συνεχή σκάνδαλα και τα ατοπήματα της οικογένειας Τραμπ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η «πρώτη κυρία» είναι πιο δημοφιλής -δημοτικότητα στο 51%- από τον ίδιο τον πρόεδρο, ΝτόναλντΤραμπ, που βλέπει τα ποσοστά δημοτικότητάς του να φτάνουν σε ιστορικό χαμηλό.

Οι εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ήταν περιορισμένες, οι ομιλίες της άχρωμες, ενώ η απόφασή της να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο κάποιους μήνες αργότερα έγινε δεκτή με σκεπτικισμό. Φαίνεται όμως πως από την 20ή Νοεμβρίου πολλά άλλαξαν και το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος τής έδωσε το χρόνο για να τη «γνωρίσει» λίγο καλύτερα.

Οπως κάθε «πρώτη κυρία», έτσι και η Μελάνια ανακοίνωσε πως στόχος της, όσο θα βρίσκεται στην προεδρική κατοικία, είναι να ευαισθητοποιήσει το έθνος για το διαδικτυακό εκφοβισμό στους νέους. Βέβαια, φαίνεται πως ο σκοπός της έχει πάρει άλλη τροπή, αφού σε κάθε ταξίδι της στο εξωτερικό φροντίζει να επισκέπτεται παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!