Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: MasterChef: Ο Σταμάτης Κωβαίος αποκαλύπτει ότι αποχώρησε οικειοθελώς
[Ελεύθερος Τύπος]: MasterChef: Ο Σταμάτης Κωβαίος αποκαλύπτει ότι αποχώρησε οικειοθελώς

[Ελεύθερος Τύπος]: MasterChef: Ο Σταμάτης Κωβαίος αποκαλύπτει ότι αποχώρησε οικειοθελώς

Ήταν ένας από τους παίχτες του MasterChef που για πολλούς θα πήγαινε αρκετά μακριά. Όμως ο Σταμάτης Κωβαίος είχε διαφορετικό σχέδιο. Μπορεί να μπήκε με στόχο να πάει στον τελικό, όμως στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα. Γι΄αυτό αποφάσισε να σαμποτάρει τον εαυτό του ώστε να αποχωρήσει.

Όπως εξηγεί ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα του Star, από ένα σημείο και μετά υπήρχε βιοποριστική ανάγκη που τον ανάγκαζε να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Η γυναίκα, η κόρη του και τα έξοδα που έτρεχαν. Αυτοί ήταν οι λόγοι που ο Σταμάτης Κωβαίος αποχώρησε από το MasterChef. Πώς το έκανε; Πολύ απλά, στη δοκιμασία αποχώρησης επέλεξε να κάνει λάθος κάποια πράγματα ώστε να αποτύχει το πιάτο του.

«Έφυγα από μόνος μου, είχα την οικογένειά μου έξω, τη γυναίκα και την κόρη μου και δεν μπορούσα να κάτσω άλλο μέσα. Για εκείνες τα έκανα όλα, για εκείνες μπήκα στο παιχνίδι. Βέβαια, αυτός ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι είναι πολύ δύσκολος όταν έχεις οικογένεια, τα έξοδα έτρεχαν, είχα πολλά στο μυαλό μου. Θα ήταν διαφορετικό αν ήμουν μόνος μου. Μπήκα στο παιχνίδι για να κερδίσω το έπαθλο.

Αυτή την περίοδο δουλεύω σε ένα εστιατόριο με κεντρική ιδέα το ψάρι και τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να ανοίξω κάτι δικό μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!