Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: H Mαρία Σπυράκη νέα εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας
[Ελεύθερος Τύπος]: H Mαρία Σπυράκη νέα εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας

[Ελεύθερος Τύπος]: H Mαρία Σπυράκη νέα εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας

Η Μαρία Σπυράκη αναλαμβάνει νέα εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος θα αναλάβει τον τομέα Εθνικής Αμυνας στη θέση του Αδωνι Γεωργιάδη.

Αναπληρωτές της κ. Σπυράκη θα είναι η κυρία Σοφία Ζαχαράκη, ο κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο κ. Νίκος Ρωμανός και ο κ. Σπύρος Σταυρίδης.

Επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Aναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Έπειτα από μια θητεία στη θέση του επικεφαλής της επικοινωνιακής εκπροσώπησης της ΝΔ που χαρακτηρίζεται σαν επιτυχημένη, ο Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να αναλάβει επικεφαλής του τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ. Στη θέση αυτή βρίσκεται μέχρι σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, όμως με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη οι αντιπρόεδροι της ΝΔ -δηλαδή και ο Κωστής Χατζηδάκης- δεν θα κατέχουν παραλλήλως και κάποιον ειδικό τομέα πολιτικής ευθύνης.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας και τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!