Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τι λένε τα «Everest» για την τραγωδία με μία νεκρή στην Πλατεία Βικτωρίας
[Ελεύθερος Τύπος]: Τι λένε τα «Everest» για την τραγωδία με μία νεκρή στην Πλατεία Βικτωρίας

[Ελεύθερος Τύπος]: Τι λένε τα «Everest» για την τραγωδία με μία νεκρή στην Πλατεία Βικτωρίας

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η αλυσίδα ταχυφαγειων «Everest» για την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε κατάστημά της στην Πλατεία Βικτωρίας, που στοίχισε τη ζωή σε μία μητέρα δύο παιδιών

Στην ανακοίνωση η «Everfood Α.Ε» εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό μιας «εργαζομένης υπόδειγμα», ενώ δηλώνει πως θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού συμβάντος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με βαθιά οδύνη στην εταιρία Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.

Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας.

Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.
Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!