Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κούδας-Σαράφης: Από συμπαίκτες στα γήπεδα αντίπαλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές
[Ελεύθερος Τύπος]: Κούδας-Σαράφης: Από συμπαίκτες στα γήπεδα αντίπαλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές

[Ελεύθερος Τύπος]: Κούδας-Σαράφης: Από συμπαίκτες στα γήπεδα αντίπαλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Συμπαίκτες και φίλοι εδώ και δεκαετίες στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, έφτασε πλέον η εποχή για να τεθούν «αντίπαλοι» στο πεδίο της αυτοδιοικητικής πολιτικής, καθώς με διαφορετικούς σχηματισμούς κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Κούδας στο πλευρό του Γιώργου Ορφανού, τέως υφυπουργού αθλητισμού και ο συμπαίκτης του και καλός φίλος Σταύρος Σαράφης, στο πλευρό της Κατερίνας Νοτοπούλου, υποψήφιας δημάρχου εκλεκτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και οι δύο δεν αποδέχονται ότι είναι αντίπαλοι, αντίστροφα επισημαίνουν πως έστω και σε αυτήν την ηλικία, έστω και σε αντίπαλους σχηματισμούς, η ανάμειξή τους με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχει να προσδώσει στις ανάγκες της ίδιας πόλης στον τομέα ενός ευρύτατα κοινωνικού φαινομένου, όπως είναι σήμερα το ποδόσφαιρο. Ειδικότερα μάλιστα φέτος που ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια ανακηρύχθηκε και πάλι πρωταθλητής Ελλάδας και η δημοφιλία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ξεπέρασε το «κόκκινο» και οι ήρωες του παρελθόντος σαν τον Γιώργο Κούδα για τον Σταύρο Σαράφη, έγιναν και πάλι τα «είδωλα» των φίλων του δικεφάλου, αυτών μάλιστα μιας κάποιας ηλικίας, που γνώρισαν αγωνιστικά τις συγκεκριμένες δόξες του παρελθόντος.

Τον χορό άνοιξε ο Γιώργος Κούδας που συντάχθηκε με τον Γιώργο Ορφανό σε έναν σχηματισμό ανεξάρτητων προσώπων και αποκλίσεων αλλά με σαφή συντηρητική προέλευση.

«Έκρινα πώς μπορώ να προσφέρω στην πόλη την αγάπησα και την έζησε όλα αυτά τα χρόνια. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο 38 χρονών και έκτοτε όπως και από μικρό παιδί δεν έπαψα ούτε μέρα να ζω σε αυτή την πόλη και να βιώνω τα καλά και τα άσχημα της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!