Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Η «κοντή» του Παρά Πέντε Κατερίνα Θεοχάρη εξηγεί γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Η «κοντή» του Παρά Πέντε Κατερίνα Θεοχάρη εξηγεί γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Η «κοντή» του Παρά Πέντε Κατερίνα Θεοχάρη εξηγεί γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία [βίντεο]

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο, αν μη τι άλλο, το ότι μέσα στα τελευταία 4-5 χρόνια δεν έχουν υπάρξει σειρές που να κατακτήσουν το κοινό με τρόπο ολοκληρωτικό. Μόνο η Μουρμούρα ίσως, αλλά κι αυτή σε πολύ μικρότερο βαθμό σε σχέση με σειρές όπως το Παρά Πέντε. Η Κατερίνα Θεοχάρη είναι ένα παράδειγμα που εξηγεί τη διαφορά, αφού 12 χρόνια μετά την συνοδεύει ο δεύτερος ρόλος που είχε στη σειρά.

Ως ρόλος δεν ήταν στους πρωταγωνιστικούς. Εμφανίστηκε από τη μέση περίπου και μετά της πρώτης σεζόν. Μέχρι τότε είχε γιγαντώσει ο μύθος της κοντής από τη Θεοπούλα. Χάρη σε αυτή είναι που ο ρόλος της κοντής ήταν από τους πιο dominant δεύτερους ρόλους σε σειρά.

Η Κατερίνα Θεοχάρη δεν είναι πια η κοπέλα που ήταν τότε. Η στάμπα την ακολουθεί ακόμα και πολλοί αναρωτιούνται πως δεν κεφαλαιοποίησε την επιτυχία τότε. Η ίδια αποκαλύπτει ότι ένα πρόβλημα υγείας που είχε σχεδόν μετά το τέλος του Παρά Πέντε, την πήγε πολύ πίσω. Όταν πια ήταν έτοιμη να εκμεταλλευτεί τη δόξα, αυτή είχε ξεθωριάσει.

«Δεν χαιρόμουν καθόλου αυτή την επιτυχία, δεν την περίμενα. Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν με πήρε το Mega, δεν ήξερα ότι θα κάνω την κοντή. Κι όταν μαθεύτηκε, άρχισαν να με παίρνουν από παντού τηλέφωνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!