Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κωλοτούμπα Φίλη για την κατάργηση των Πανελλαδικών
[Ελεύθερος Τύπος]: Κωλοτούμπα Φίλη για την κατάργηση των Πανελλαδικών

[Ελεύθερος Τύπος]: Κωλοτούμπα Φίλη για την κατάργηση των Πανελλαδικών


Ο Νίκος Φίλης εκτός από σταυρούς ξέρει να κερδίζει και την επικαιρότητα. Το απέδειξε τις τελευταίες μέρες, όπου μέσα από συνεντεύξεις αλλά και από την ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, έστρεψε τα φώτα πάνω του κάνοντας… μία από τα ίδια: άνοιξε τα δύο πρόσφορα για αντιπαραθέσεις θέματα των Πανελλαδικών και του διαχωρισμού κράτους-Εκκλησίας.

Χωρίς να πει τίποτα καινούργιο σε πληροφορίες, απέδειξε γιατί είναι δημοφιλής σε όσους συμφωνούν με τις απόψεις του, καθώς δεν χάνει ευκαιρία να τις επαναλαμβάνει. Επανέφερε λοιπόν τη κόντρα με την Εκκλησία σημειώνοντας ότι ο κόσμος της Αριστεράς «έχει επί χρόνια γαλουχηθεί και πολιτικά πειστεί ότι πρέπει να γίνουν βήματα σε αυτό που ονομάζεται διαχωρισμός της Εκκλησίας από το κράτος».

Νωρίτερα είχε μιλήσει για «έλεγχο φρονηματισμού ως επιδίωξη της εκκλησιαστικής διοίκησης επί των μαθητών». Σε χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Παιδείας άφησε τα σχολεία και μίλησε γενικότερα για την κοινωνία. «Κατά τη γνώμη μου είναι ένα πλαίσιο σχέσεων που δεν βοηθά ούτε την Εκκλησία ούτε την Πολιτεία. Αν βγούμε από την κρίση, και μπορούμε να βγούμε με σταθερά βήματα που αφορούν την οικονομία, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε νοοτροπίες, ιδεολογίες, σχέσεις εξουσίας που προϋπήρχαν της κρίσης και οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κρίση».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!