Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο Κυρίτσης «αδειάζει» την Αυγή: Να μην δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Κυρίτσης «αδειάζει» την Αυγή: Να μην δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Κυρίτσης «αδειάζει» την Αυγή: Να μην δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα

Πολλές οι αντιδράσεις

Τη γενική κατακραυγή έχει προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή όπου επέλεξε να δημοσιεύσει στο πρωτοσέλιδό της το όνομα του δικαστή του ΣτΕ που ελέγχεται για προσωπική του υπόθεση.

Το γεγονός αυτό φυσικά και δεν άρεσε σε κανέναν με τις φωνές δυσαρέσκειας για την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πολλές. «Αδιανόητο» έλεγε χαρακτηριστικά σε παρέα βουλευτών, κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης.

Αποστάσεις από την κίνηση της εφημερίδας κρατά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης σημειώνοντας: «Εμένα μου έχει κάνει κακή εντύπωση σε όλες τις περιπτώσεις που οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές μπαίνουν σε μια λογική να δημοσιεύουν πρόσωπα, φωτογραφίες ανθρώπων οπότε δεν με βρίσκει σύμφωνο μια τέτοια τακτική».

Ο βουλευτής μιλώντας στον ΣΚΑΙ συνέχισε: «Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όποτε άτομα τα οποία βρίσκονται στην διαδικασία της έρευνα δημοσιοποιούνται προφανώς αυτό κάπως ξεκινάει υπηρεσιακά. Δεν ξεκινάει από τα μέσα γενικά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων».

«Είναι ανήθικο τις όποιες εξελίξεις να τις συνδέουν με τις προσωπικές στιγμές του οποιουδήποτε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!