Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Καθαρό μήνυμα Μητσοτάκη: Ήττα Τσίπρα στις ευρωκάλπες θα σημάνει πολιτική αλλαγή στη χώρα
[Ελεύθερος Τύπος]: Καθαρό μήνυμα Μητσοτάκη: Ήττα Τσίπρα στις ευρωκάλπες θα σημάνει πολιτική αλλαγή στη χώρα

[Ελεύθερος Τύπος]: Καθαρό μήνυμα Μητσοτάκη: Ήττα Τσίπρα στις ευρωκάλπες θα σημάνει πολιτική αλλαγή στη χώρα

Nα προκηρύξει άμεσα εκλογές κάλεσε τον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκαθάρισε ότι δε θα ανεχθεί άλλη χυδαία επίθεση για την οικογένειά του, άσκησε σφοδρή κριτική για τη συμπεριφορά Πολάκη και τόνισε ότι η συζήτηση για τα σκάφη και τις διακοπές είναι βαθιά πολιτική.

«Σηκώνω το γάντι», είπε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε τον πρωθυπουργό να δηλώσει στη Βουλή ότι το επικείμενο αρνητικό αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι και η προκήρυξη εθνικών εκλογών προκείμενου να αλλάξει σελίδα η χώρα.

Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης, τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.: «Ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε από την αρχή να ζητήσει από τον υπουργό του να ανασκευάσει, όταν επιτέθηκε άνανδρα σε έναν ήρωα της ζωής. Να τον ανακαλέσει στην τάξη γιατί μείωσε έναν άξιο επιστήμονα με αναπηρία. Ή ακόμη και να τον αποπέμψει. Αν το είχε κάνει, τίποτε από αυτά που έγιναν την τελευταία εβδομάδα δεν θα είχαν συμβεί. Και πάντα η ειλικρινής συγγνώμη είναι ένδειξη γενναιότητας και όχι αδυναμίας. Οπως εγώ έχω το θάρρος να πω δημόσια ότι κακώς ευρωβουλευτής μας χρησιμοποίησε στη δημόσια αντιπαράθεση συγκεκριμένες φωτογραφίες που δεν είναι αληθινές», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εστιάζοντας και στο ζήτημα που προέκυψε με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος και ζήτησε συγγνώμη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!