Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Καταστροφές και λεηλασίες στα κτήματα του Τατοΐου
[Ελεύθερος Τύπος]: Καταστροφές και λεηλασίες στα κτήματα του Τατοΐου

[Ελεύθερος Τύπος]: Καταστροφές και λεηλασίες στα κτήματα του Τατοΐου


Μεγάλες καταστροφές και καθημερινές λεηλασίες στο Τατόι καταγγέλλει ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου. Σαν να μην έφτανε αυτό, «από το καλοκαίρι το κτήμα έχει μείνει χωρίς νερό, με ό,τι αυτό σημαίνει για την πυρασφάλειά του», καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Κουτσαβλής. Με αφορμή τις σοβαρές καταγγελίες κλιμάκιο του υπουργείου Πολιτισμού πρόκειται να πραγματοποιήσει αυτοψία σήμερα στην περιοχή.

Ο κ. Κουτσαβλής επισκέφτηκε πριν από δύο μέρες το μοναδικό τόπο και έμεινε αποσβολωμένος από τις εικόνες που αντίκρισε: «Κτίρια εξαφανίζονται από το χάρτη, έχουν σπάσει όλα τα προστατευτικά που είχαν μπει πριν από δύο χρόνια από το υπ. Πολιτισμού στα ανοίγματα των κτιρίων. Εχουν παραβιάσει την πόρτα του ιστορικού ξενοδοχείου ‘‘Τατόιον’’ και κλέβουν ανενόχλητοι έπιπλα και άλλα χρηστικά αντικείμενα που βρίσκονται εκεί», σημειώνει.

Ξέμειναν από νερό

Οι εικόνες της ασυδοσίας ενισχύονται και από το γεγονός ότι το Τατόι δεν έχει ξεμείνει μόνο από νερό. «Στον αστυνομικό σταθμό έχουν αφήσει μόνο έναν αστυνόμο χωρίς περιπολικό που σημαίνει ότι δεν γίνονται πια περιπολίες τακτικές σε όλα τα κτίρια», καταγγέλλει ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!