Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κατάσχεση 3,4 εκ. ευρώ στην ΕΠΟ η οποία ζητά παρέμβαση εισαγγελέα
[Ελεύθερος Τύπος]: Κατάσχεση 3,4 εκ. ευρώ στην ΕΠΟ η οποία ζητά παρέμβαση εισαγγελέα

[Ελεύθερος Τύπος]: Κατάσχεση 3,4 εκ. ευρώ στην ΕΠΟ η οποία ζητά παρέμβαση εισαγγελέα


Σε κατάσχεση 3,4 εκατομμυρίων ευρώ της ΕΠΟ προχώρησε η εταιρεία Εθνική Factors Α.Ε, μέσω της οποία ήταν συμβεβλημένη ώστε να πληρώνει τις υποχρεώσεις της.

Αντ’ αυτού, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πλήρωνε μέσω άλλης (Travel Plan), πρά τις συνεχόμενες συστάσεις, 54 για την ακρίβεια, με αποτέλεσμα η Εθνική Factors Α.Ε να προχωρήσει στην εν λόγω κίνηση σε συντηρητική κατάσχεση των εταιρικών λογαριασμών της Ομοσπονδίας.

Έτσι, η Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ έστειλε την υπόθεση στους οικονομικούς εισαγγελείς, ζητώντας να επιστραφούν πίσω τα 3,4 εκατομμύρια, τα οποία αλλού έπρεπε να πάνε και αλλού κατέληξαν…

Αναλυτικά:

«Στις 07.11.2016 η εταιρεία «Εθνική Factors» εξέδωσε την υπ. αριθμ. 6687/2016 δικαστική διαταγή πληρωμής ύψους 3.373.481,40 εκ. ευρώ εις βάρος της ΕΠΟ. Η διαταγή πληρωμής αφορούσε οφειλές της ΕΠΟ που δημιουργήθηκαν από προηγούμενες διοικήσεις, με αφορμή σύμβαση συνεργασίας για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών με την εταιρεία Eurostar (Travel Plan) από το έτος 2010 έως τον Ιούλιο του 2016, η οποία είχε εκχωρήσει τα δικαιώματα της συγκεκριμένης σύμβασης στην προαναφερθείσα εταιρεία και είχε σχετικά ενημερώσει την ΕΠΟ.

Η ενημέρωση αυτή υλοποιήθηκε μέσω 54 γραπτών αναγγελιών απαιτήσεων (η πρώτη εξ αυτών στις 06.04.2012), οι οποίες είχαν γίνει στην ΕΠΟ από την Eurostar (Travel Plan) και από την εταιρεία «Εθνική Factors Α.Ε.», όπου ρητά αναφέρετο ότι «μόνον η Εθνική Factors A.E.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!