Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Kαλλιάνος: Προσωποπαγής και με οικογενειοκρατικές αντιλήψεις η Ένωση Κεντρώων
[Ελεύθερος Τύπος]: Kαλλιάνος: Προσωποπαγής και με οικογενειοκρατικές αντιλήψεις η Ένωση Κεντρώων

[Ελεύθερος Τύπος]: Kαλλιάνος: Προσωποπαγής και με οικογενειοκρατικές αντιλήψεις η Ένωση Κεντρώων


Aιχμηρή ανάρτηση πραγματοποίησε ο Γιάννης Καλλιάνος εξαιτίας της σκληρής κριτικής που δέχεται από το πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Καλλιάνος ήταν εκπρόσωπος τύπου της Ενωσης Κεντρώων, ωστόσο αποχώρησε έπειτα από τις έντονες διαφωνίες για την πολιτική που ακολουθούσε το κόμμα και την σύμπλευση με τις κυβερνητικές πολιτικές, ενώ στη συνέχεια ανακοίνσε την συμπόρευσή του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Βασίλης Λεβέντης χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακητρισμούς μετά την αποχώρησή του όπου μάλιστα τον χαρακτήρισε και ως αποστάτη.

Αυτή τη φορά ο κ. Καλλιάνος δίνει συνέχεια στην ένταση που έχει ξεσπάσει τονίζοντας μάλιστα ότι η Ενωση Κεντρώων χαιδεύει τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικό επίπεδο κάτι που τον έβρισκε αντίθετο. Παράλληλα τονίζει ότι υπήρχαν εσωκομματικές πρακτικές που παρέπεμπαν σε προσωποπαγές κόμμα με προθέσεις εξυπηρέτησης οικογενειοκρατικών αντιλήψεων.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Ανακοίνωση – Απάντηση Γιάννη Καλλιάνου στις προσωπικές επιθέσεις του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη.

« Με θλίψη παρακολούθησα για άλλη μια φορά τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να επιτίθεται στο πρόσωπό μου με ανοίκειους χαρακτηρισμούς προσβάλλοντας το ήθος και την προσωπικότητά μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!