Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο κακός χαμός στο Instagram της Κόνι Μεταξά – Η τόπλες φωτογραφία και ο τσακωμός της μαμάς της
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο κακός χαμός στο Instagram της Κόνι Μεταξά – Η τόπλες φωτογραφία και ο τσακωμός της μαμάς της

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο κακός χαμός στο Instagram της Κόνι Μεταξά – Η τόπλες φωτογραφία και ο τσακωμός της μαμάς της

Της κακομοίρας έγινε χθες στο προφίλ της Κόνι Μεταξά. Σε βαθμό που τα πράγματα κατέληξαν σε διαπληκτισμό σχολίων ανάμεσα σε κάποιες από τις γυναίκες που την ακολουθούν και τη μητέρα της, τη Ζώζα Μεταξά. Όλα ξεκίνησαν από μια αρκετά αποκαλυπτική ανάρτηση της ατιθάσευτης Κόνι, η οποία ανάρτηση κατέληξε να φάει ban από το Instagram.

Σε αυτή την ανάρτηση η Κόνι, όπως θα δείτε, βρίσκεται πάλι στο κλασικό μπαλκόνι ξενοδοχείου όπου πρέπει να έβγαλε πάρα πολλές φωτογραφίες για να έχει να ανεβάζει καιρό στο Instagram. Εκεί στέκεται τόπλες. Το χέρι της καλύπτει μόνο το απαγορευμένο σημείο του στήθους της και τίποτα περισσότερο. Είναι μια από τις ενδεικτικές φωτογραφίες που ανεβάζει τον τελευταίο καιρό η Κόνι. Κανένας λόγος για να γίνει όλος αυτός ο χαμός που ακολούθησε.

Η εν λόγω φωτογραφία δέχτηκε αρκετά report και το Instagram την κατέβασε. Ακολούθησε μια νέα ανάρτηση από την Κόνι με την ίδια φωτογραφία. Απλώς στο επίμαχο σημείο είχε βάλει μια καρδούλα και έγραφε «Haters». Κάτω απ΄αυτή υπήρξαν πάρα πολλά προσβλητικά σχόλια. Όχι μόνο προς την Κόνι Μεταξά, αλλά και προς τη μητέρα της Ζώζα. Εκείνη μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε κάποια από αυτά.

Η Κόνι φυσικά ένιωσε χαρούμενη που την στήριξε η μαμά της και ανέβασε σχετικό story με μια από τις απαντήσεις της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!