Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Εισαγγελική παρέμβαση για τους «κοριούς» στον Περισσό που κατήγγειλε το ΚΚΕ
[Ελεύθερος Τύπος]: Εισαγγελική παρέμβαση  για τους  «κοριούς» στον Περισσό που κατήγγειλε το ΚΚΕ

[Ελεύθερος Τύπος]: Εισαγγελική παρέμβαση για τους «κοριούς» στον Περισσό που κατήγγειλε το ΚΚΕ


Σαν βόμβα έπεσε η καταγγελία του ΚΚΕ για «κοριούς» στον Περισσό. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί με τις καταγγελίες για δίκτυο παρακολουθήσεων τόσο του συγκεκριμένου κόμματος όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και του Ποταμιού.

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο “κέντρο”», ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων», υπογραμμίζει η ανακοίνωση του κόμματος, προσθέτοντας ότι «το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη για το γεγονός αυτό τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά, και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα». Για το θέμα ενημερώθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, και οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων που εμφανίζονται στις συνακροάσεις, Πάνος Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ), Λευτέρης Αυγενάκης (Ν.Δ.) και Σπύρος Λυκούδςη (Ποτάμι).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!