Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Γλυφάδας ο Τάσος Γκουριώτης
[Ελεύθερος Τύπος]: Υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Γλυφάδας ο Τάσος Γκουριώτης

[Ελεύθερος Τύπος]: Υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Γλυφάδας ο Τάσος Γκουριώτης

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Γλυφάδας, ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά», ανακοίνωσε πριν λίγο ο Τάσος Γκουριώτης!

Ολόκληρη η δήλωση-ανακοίνωσή του:

«Δύο μήνες πριν από την διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών στην χώρα, η πόλη μου, η Γλυφάδα αντιμετωπίζει ένα διαρκώς αυξανόμενο κύμα εγκληματικότητας, το οποίο κάνει αφόρητη την ζωή των κατοίκων σε πολλές από τις συνοικίες της.

Τυχεροί οι «έχοντες», που διαθέτουν σπίτια-φρούρια και ιδιωτικές φρουρές, οι υπόλοιποι πολίτες βρίσκονται στο έλεος ληστών, διαρρηκτών και πάσης φύσεως παρανόμων και είναι κυριολεκτικά ανυπεράσπιστοι, με την δημοτική αρχή να αδιαφορεί παντελώς για την ασφάλεια των δημοτών.

Το αυτονόητο και το βασικό για την μείωση της «καθημερινής» εγκληματικότητας, ο φωτισμός των δρόμων, έχει εγκαταλειφθεί από την Δημοτική Αρχή.

Το πρόβλημα της αποκομιδής και της απομάκρυνσης των σκουπιδιών παραμένει οξύτατο, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν οι υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας του Δήμου.

Και δυστυχώς δεν είναι το μόνο που έχει εγκαταλειφθεί από την Δημοτική Αρχή: Οι χώροι στάθμευσης, βασικό εργαλείο στην οικονομική ανάπτυξη ενός Δήμου, είναι κάτι παραπάνω από δυσεύρετοι και προκαλούν την οικονομική απαξίωση των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών που έχουν επενδύσει στην Γλυφάδα.

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε «φλέβα χρυσού» για την πόλη, παραμένει όνειρο απατηλό για τους δημότες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!