Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Είναι επίσημο: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την Αδριατική Λίγκα!
[Ελεύθερος Τύπος]: Είναι επίσημο: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την Αδριατική Λίγκα!

[Ελεύθερος Τύπος]: Είναι επίσημο: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την Αδριατική Λίγκα!

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επίσημη αποστολή στην Αδριατική Λίγκα, γεγονός που φανερώνει μια πρώτη προσέγγιση για πιθανή συμμετοχή της ομάδας των Πειραιωτών στην διοργάνωση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είχε περισσότερο χαρακτήρα ενημερωτικό. Δεν έχει ακόμη υπάρξει επίσημο αίτημα συμμετοχής στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Έλαβαν όμως τις απαραίτητες πληροφορίες για την προετοιμασία μιας σχετικής κίνησης στο μέλλον.

Τις πληροφορίες αυτά επιβεβαιώνει και ο Κρέζμιρ Νόβοσελ, CEO της Αδριατικής Λίγκας.

«Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημα μας», δήλωσε.

Τα παραπάνω γεγονότα εξελίχθηκαν λίγες μόλις ώρες πριν τον ορισμό των διαιτητών της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, με τον πρώτο να τονίζει πως αν δεν μετάσχουν ξένοι διαιτητές δεν θα αγωνιστεί. Σε μια προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή, ο Μάκης Αγγελόπουλος έλαβε πρωτοβουλία για λύση συμβιβασμού αιτούμενος αλλαγές στην ΚΕΔ και την παρουσία παρατηρητών διαιτητών στον ΕΣΑΚΕ. Η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρ΄όλα αυτά επιμένει στις θέσεις της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!