Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Οικονομική ενίσχυση ζητάει ο Ρουβίκωνας φοβούμενος νέα σύλληψη για την επίθεση στη Βουλή!
[Ελεύθερος Τύπος]: Οικονομική ενίσχυση ζητάει ο Ρουβίκωνας φοβούμενος νέα σύλληψη για την επίθεση στη Βουλή!

[Ελεύθερος Τύπος]: Οικονομική ενίσχυση ζητάει ο Ρουβίκωνας φοβούμενος νέα σύλληψη για την επίθεση στη Βουλή!

«Δεν υπάρχει κανένα ένταλμα σύλληψης για κάποιο μέλος του Ρουβίκωνα για την καταδρομική επίθεση στη Βουλή».

Αυτό διεμήνυαν χθες στον «Ε.Τ.» αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τις υποτιθέμενες ταυτοποιήσεις μελών του Ρουβίκωνα, με το ηγετικό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας μάλιστα να… προαναγγέλλει τη σύλληψή του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Πριν λίγες ώρες ενημερώθηκα πως η Aστυνομία με έχει “ταυτοποιήσει” για την παρέμβαση στο κτίριο της Βουλής (το όνομά μου είναι στη δικογραφία). Αυτό σημαίνει πως θα βγει ένταλμα σύλληψης (αν δεν έχει βγει ήδη), θα συλληφθώ και θα οδηγηθώ στον εισαγγελέα. Από εκεί θα παρουσιαστώ στον ανακριτή όπου θα ορίσει και σε μένα εγγύηση 30.000 €.

Eνα χρηματικό ποσό το οποίο φυσικά δεν έχω, ούτε μπορώ να βρω, και έτσι θα οδηγηθώ στη φυλακή. Ο αγώνας συνεχίζεται», έγραψε σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του ο γνωστός αντιεξουσιαστής. Oσο για τις «πληροφορίες» που είχαν για 3 ακόμα ταυτοποιήσεις, τότε αυτό σύμφωνα με υπολογισμούς τους θα ανέβαζε το ποσό των εγγυήσεων στις 120.000 ευρώ.

Αυτή ήταν άλλωστε και η αφορμή που οδήγησε τον Ρουβίκωνα στην απόφαση να ξεκινήσει… crowdfounding. «Η αλληλεγγύη έχει το κόστος της, κανείς που αναφέρεται σε αυτήν σοβαρά δεν μπορεί να μην το συνειδητοποιεί. Κι όποιος κάνει αυτή την επιλογή, ειδικά όταν αυτή η επιλογή αφορά μια αιχμιακή συνθήκη του κοινωνικού πολέμου, περιμένει το λογαριασμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!