Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Εικόνες από την επίθεση στο περιπολικό του Α.Τ. Κυψέλης – Για άνανδρη επίθεση μιλούν οι αστυνομικοί
[Ελεύθερος Τύπος]: Εικόνες από την επίθεση στο περιπολικό του Α.Τ. Κυψέλης – Για άνανδρη επίθεση μιλούν οι αστυνομικοί

[Ελεύθερος Τύπος]: Εικόνες από την επίθεση στο περιπολικό του Α.Τ. Κυψέλης – Για άνανδρη επίθεση μιλούν οι αστυνομικοί

«Ανανδρη» χαρακτηρίζει την επίθεση που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης η Ενωση Αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το περιπολικό που κατέστρεψε ομάδα αγνώστων.

«Η χθεσινή άνανδρη επίθεση εναντίον των συναδέλφων του Α.Τ. Κυψέλης έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των επιθέσεων σε αστυνομικούς, στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας και για εμάς αποτελεί ακόμα ένα χτύπημα εναντίον της αξιοπρέπειάς μας, κυρίως εναντίον της Δημοκρατίας που κάθε μέρα καλούμαστε να υπερασπιστούμε στο δρόμο» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Ενωση αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών και προσθέτει:

«Εχουμε πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια επισημάνει ότι αν δεν αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα φαινόμενα αυτά θα θρηνήσουμε θύματα. Το θράσος με το οποίο έδρασαν οι «κύριοι» είναι ενδεικτικό του τι συμβαίνει καθημερινά, επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστο δρόμο σε περιπολικό που προσπαθούσε να ασκήσει τροχονομικό έλεγχο και βεβαίως «κύριοι» έφυγαν. Δεν θα μπούμε στην ανάλυση για το αν φταίει το άσυλο, η Κυβέρνηση, η αντιπολίτευση ή οτιδήποτε άλλο. Θα απαιτήσουμε μόνο να οδηγηθούν οι δράστες στην δικαιοσύνη (αυτής της επίθεσης και όλων των προηγούμενων) ώστε η Ηγεσία να δείξει σε όλους μας ότι αντιδρά και ότι δεν είμαστε αναλώσιμοι.

Όπως σε περιπτώσεις λαθών από πλευράς Αστυνομικών η αντίδραση είναι άμεση, έτσι και στις εναντίον μας ενέργειες πρέπει η οργανωμένη πολιτεία να δείχνει τα ίδια αντανακλαστικά».

«Αν δεν μπορεί το όποιο σύστημα να προστατεύσει στοιχειωδώς τον αστυνομικό πως περιμένει να προστατεύσει αυτός τον πολίτη; Εμείς όμως δεν θα μείνουμε στις διαπιστώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!