Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Herado και Exit Bee: Τα «διαμάντια» τού Egg προσελκύουν επενδυτές
[Ελεύθερος Τύπος]: Herado και Exit Bee: Τα «διαμάντια» τού Egg προσελκύουν επενδυτές

[Ελεύθερος Τύπος]: Herado και Exit Bee: Τα «διαμάντια» τού Egg προσελκύουν επενδυτές

Τους… καρπούς της συνεργασίας τους με το egg, το πρόγραμμα που «τρέχουν» από κοινού Eurobank και Corallia, άρχισαν να δρέπουν Herado και Exit Bee.

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη «μετρά» μόλις 10 μήνες συμμετοχής στον επιχειρηματικό επιταχυντή και η δεύτερη αποτελεί ανεπίσημο μέλος του, αφού δεν εντάχθηκε σε κάποιο κύκλο, αμφότερες οι εταιρίες έχουν ήδη εξασφαλίσει πρόσβαση, αφενός, σε χρηματοδότηση και, αφετέρου, σε ξένες αγορές.

«Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με fund, τα κεφάλαια του οποίου θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της Herado», σημειώνει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η επικεφαλής της, Μαριάνθη Φραγκοπούλου, προσθέτοντας πως… προ egg η όποια στήριξη προερχόταν, κυρίως, από ίδιους πόρους. «Η συνεργασία egg – Eurobank με το Ryerson University του Καναδά μάς έδωσε την ευκαιρία να δούμε τις προοπτικές ανάπτυξής μας από μία διαφορετική οπτική γωνία», σχολιάζει από την πλευρά του ο κ. Παύλος Λινός της Exit Bee, αποκαλύπτοντας πως αρχής γενομένης από τον προσεχή Ιούνιο η ομάδα, έχοντας ως βάση το Τορόντο, θα επεκταθεί στην επίμαχη αγορά.

HERADO: Ψήφος εμπιστοσύνης… εις διπλούν από τη NASA

«Μπορεί το διάστημα να μοιάζει μαγευτικό, αλλά, ταυτόχρονα και κάτι μακρινό, που δεν μας αφορά και δεν μας επηρεάζει. Ολοι μας, όμως, καθημερινά χρησιμοποιούμε πολλές δορυφορικές εφαρμογές». Αυτό τονίζει η επικεφαλής της εταιρίας, Μαριάνθη Φραγκοπούλου, η οποία από το 2009 συνεργάζεται με τη διεθνή κοινότητα, που έχει αναλάβει την προστασία των αστροναυτών από τις ακτινοβολίες ήδη από την εποχή του «Απόλλων».

Σύμφωνα με την ίδια, πολλές καινοτόμοι τεχνολογίες, που ξεκίνησαν από το Διάστημα, είχαν μετέπειτα σημαντικές εφαρμογές στη Γη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!