Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ελεύθερος Τύπος]: Goodyear Eagle F1 SuperSport RS: Custom ελαστικά για τις Porsche 911 GT2 RS και GT3 RS
[Ελεύθερος Τύπος]: Goodyear Eagle F1 SuperSport RS: Custom ελαστικά για τις Porsche 911 GT2 RS και GT3 RS

[Ελεύθερος Τύπος]: Goodyear Eagle F1 SuperSport RS: Custom ελαστικά για τις Porsche 911 GT2 RS και GT3 RS

Μετά την πρόσφατη εισαγωγή της νέας σειράς Εagle F1 SuperSport, η Goodyear ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι το Eagle F1 SuperSport RS έλαβε έγκριση τοποθέτησης για τη Porsche 911 GT2 RS και τη Porsche 911 GT3 RS για τις διαστάσεις 265/35 ZR 20 (99Y) XL και 325/30 ZR 21 (108Y) XL.

Ο επικεφαλής μηχανικός της Porsche Motorsport Jan Frank σχολιάζει για το νέο ελαστικό: «Το νέο Goodyear Eagle F1 SuperSport RS έχει αποδείξει ότι παρέχει το επίπεδο πολύ υψηλών επιδόσεων, που εμείς στην Porsche απαιτούμε. H Goodyear έχει σχεδιάσει ένα θαυμάσιο ελαστικό για εμάς το οποίο ταιριάζει απόλυτα στις ακραίες απαιτήσεις της Porsche 911 GT2 RS».

Χρονομετρώντας τους γύρους στην πίστα δοκιμών της Porsche στο Nardò της Ιταλίας ήταν το τελευταίο στάδιο ανάπτυξης για το νέο Eagle F1 SuperSport RS, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή της Goodyear στο τμήμα της αγοράς Ultra Ultra High Performance (UUHP). Ο Nick Harley, διευθύνων σύμβουλος της Goodyear OE στην περιοχή EMEA, σχολιάζει: «Στην ανάπτυξη του SuperSport RS έχουμε αξιοποιήσει τις ταλαντούχες ομάδες μηχανικών μας και τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης παγκόσμιας κλάσης για την παραγωγή ενός ανταγωνιστικού σε παγκόσμιο επίπεδο ελαστικού UUHP. Το ελαστικό έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τα χαρακτηριστικά απόδοσης και χειρισμού των πιο εξειδικευμένων οχημάτων που βρίσκονται στους δρόμους σήμερα και σε όσα βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων».

Απαιτήσεις ελαστικού

Με τοποθετημένα ελαστικά 265 / 35ZR20 (99Y) XL (μπροστά) και 325 / 30ZR21 (108Y) XL (πίσω), το σενάριο χρήσης για το GT2 RS ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!