Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Goodyear δίνει έμφαση στην δέσμευσή της στην εταιρική υπευθυνότητα
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Goodyear δίνει έμφαση στην δέσμευσή της στην εταιρική υπευθυνότητα

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Goodyear δίνει έμφαση στην δέσμευσή της στην εταιρική υπευθυνότητα

Η Goodyear Tire & Rubber Company κυκλοφόρησε σήμερα την ετήσια έκθεσή της, για την απόδοση στον τομέα της εταιρικής ευθύνης.

Η έκθεση συνοψίζει τις δράσεις της εταιρείας το 2018 μέσω τεσσάρων νέων στρατηγικών τομέων στους οποίους επικεντρώνεται, που αποδεικνύουν τη δέσμευση της Goodyear σε ηθικές και βιώσιμες πρακτικές για την προστασία του πλανήτη, την υποστήριξη των κοινωνίας, την παροχή ενός ασφαλούς, ανεκτικού στη διαφορετικότητα και υγιεινού χώρου εργασίας και την δέσμευση των εργαζομένων σε αυτές τις προσπάθειες.

Το πρότυπο επιτυχίας της Goodyear για 120 χρόνια βασίστηκε στη δέσμευση για συνεχή βελτίωση και καινοτομία. Αναγνωρίζοντας ότι οι προσδοκίες και οι ευκαιρίες για βελτίωση και καινοτομία εξελίσσονται, η εταιρεία έχει διευρύνει τη στρατηγική εταιρικής υπευθυνότητας, τη Goodyear Better Future για να καλύψει τα θέματα που αποδίδουν τη μεγαλύτερη αξία στην επιχείρησή μας καθώς και στους πελάτες, στους καταναλωτές, στους επενδυτές και στην κοινωνία.

«Οι σημερινοί καταναλωτές προτιμούν την άνεση, την ασφάλεια και τις προηγμένες τεχνολογίες ενώ πολλοί έχουν κοινωνική συνείδηση – δηλαδή θέλουν οι μάρκες που αγοράζουν να συμβάλλουν στην επίλυση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων της εποχής μας», δήλωσε ο Richard J. Kramer, Πρόεδρος του Δ.Σ, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της εταιρείας. «Η Goodyear ακούει, προετοιμάζεται και καινοτομεί και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε, το πώς σχεδιάζουμε να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση του νέου οικοσυστήματος της αυτοκίνησης και να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της εταιρείας μας».

Η έκθεση του 2018 εξηγεί, γιατί οι νέοι πυλώνες στους οποίους εστιάζει η εταιρεία είναι σημαντικοί για την Goodyear και για τα ενδιαφερόμενα μέρη, τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε πυλώνας υποστηρίζει τον Οδικό Χάρτη της Goodyear και τι κάνει η εταιρεία για να διαχειριστεί τις επιπτώσεις, τους κινδύνους και τις ευκαιρίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!