Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Οι γεύσεις της… Ελληνίδας μάνας τώρα και online
[Ελεύθερος Τύπος]: Οι γεύσεις της… Ελληνίδας μάνας τώρα και online

[Ελεύθερος Τύπος]: Οι γεύσεις της… Ελληνίδας μάνας τώρα και online


Τη θέση της στη διεθνή αγορά διεκδικεί η Ελληνίδα… μάνα με τις παραδοσιακές γεύσεις της. «Μέντοράς» της η πλατφόρμα mamasflavours.gr, η οποία αναμένεται να βγει στον… αέρα στο τέλος της άνοιξης και να προωθήσει στο εξωτερικό τα προϊόντα των εγχώριων γυναικείων συνεταιρισμών, των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝΣΕΠ), ακόμα και μεμονωμένων παραγωγών. Ωστόσο, δεν θα λειτουργεί μόνο ως ένα e-shop, αλλά θα παρέχει και υπηρεσίες marketing, εξωστρέφειας και εκπαίδευσης.

Στόχος της startup είναι να συγκεντρωθούν κάτω από την «ομπρέλα» της όλες οι παραπάνω μορφές επιχειρήσεων που θα πουλάνε απευθείας τα προϊόντα τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μερικές από τις «γεύσεις της μαμάς» που παράγουν οι γυναικείοι συνεταιρισμοί είναι χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, μέλι, πίτες, ζυμαρικά.

Δημιουργός τoυ mamasflavours (ή, αλλιώς, της εταιρίας Ιππολύτη) η Μαρία Μοναστηριώτη. «Ξεκίνησα την προσπάθεια αυτή πριν από τρία χρόνια. Η ιδέα μού ήρθε τελείως ξαφνικά, όταν, παρακολουθώντας μια τηλεοπτική εκπομπή, έπεσα πάνω σε μια γυναίκα που παρουσίαζε τα προϊόντα ενός συνεταιρισμού», αναφέρει η κ. Μοναστηριώτη στον «Ε.Τ.» της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ίδια, η πλατφόρμα έπειτα από 3 χρόνια βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, με το τεχνικό κομμάτι να είναι σχεδόν έτοιμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!