Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Φουλ επίθεση σε όλα τα μέτωπα από τη Νέα Δημοκρατία
[Ελεύθερος Τύπος]: Φουλ επίθεση σε όλα τα μέτωπα από τη Νέα Δημοκρατία

[Ελεύθερος Τύπος]: Φουλ επίθεση σε όλα τα μέτωπα από τη Νέα Δημοκρατία


Σε ένα νοσηρό πολιτικό σκηνικό που συνθέτουν οι προσπάθειες εκβιασμού ανώτατων δικαστών, όπως καταγγέλλουν οι δικαστικές ενώσεις, και οι απαξιωτικές, απέναντι στους πολίτες, δηλώσεις κρατικών λειτουργών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επιλέξει να ακολουθήσει μια καθαρά πολιτική ατζέντα και υπεύθυνη στάση σε όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας, όπως ξεκαθάριζαν στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για Δικαιοσύνη

Η διαρροή προσωπικών δεδομένων μέλους του Συμβουλίου της Επικρατείας οδήγησε την οδό Πειραιώς να κάνει λόγο για «πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό από μια κυβέρνηση που όσο απομονώνεται από τους πολίτες τόσο ακολουθεί ακραίες μεθόδους που προσβάλλουν το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία». Από τη Ν.Δ. επισημαίνουν ότι όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών δεν έχουν προηγούμενο και τονίζουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου, στην προσπάθειά του να επηρεάσει την έκβαση της υπόθεσης, επιτίθεται σε δικαστές και ευτελίζει συνολικά τη Δικαιοσύνη.
Μάλιστα, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούν για «πρακτικές παρακράτους», καθώς, όπως λένε, από την κυβέρνηση επιχειρούν την ηθική εξόντωση όποιου στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους και παραβιάζουν ακόμη και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα λειτουργών της Δικαιοσύνης και του κράτους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!