Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 11 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Φωτιά στο κελί του έβαλε ο Μαζιώτης και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών
[Ελεύθερος Τύπος]: Φωτιά στο κελί του έβαλε ο Μαζιώτης και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών

[Ελεύθερος Τύπος]: Φωτιά στο κελί του έβαλε ο Μαζιώτης και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών

Το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και διαμαρτυρόταν στη διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού για τη μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροοφίες, έβαλε φωτιά στα σεντόνια του και σε χαρτιά, όμως χάρη στην επέμβαση των υπαλλήλων της φυλακής και άλλων κρατουμένων η φωτιά δεν επεκτάθηκε.

Ο Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα διαμαρτύρονται για τις συνθήκες κράτησης, για τα επισκεπτήρια μεταξύ τους, αλλά και με το παιδί τους, και ζητούν την απόσυρση του νέου σωφρονιστικού κώδικα.

Θυμίζουμε πως επιστολή για το αίτημα αυτοπρόσωπης παρουσίας τους στη δίκη για την εκδίκαση της επιμέλειας του ανήλικου γιου τους από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας έδωσαν στη δημοσιότητα η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης.

Αναλυτικάη επιστολή:

Εμείς, η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης, είχαμε δημοσιοποιήσει αίτηση για την παρουσία μας στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας την 1/3/17 όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση της επιμέλειας του παιδιού μας. Η αίτηση αυτή απεστάλη στον Υπουργό Δικαιοσύνης, στη Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών(ΚΕΜ) και στο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού.

Με αυτήν την αίτηση ζητούσαμε τη μεταγωγή μας στην Καλαμάτα για να παραστούμε στο δικαστήριο ως μάρτυρες- διάδικοι .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!