Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Είναι πολύ άσχημο αυτό που είπε [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Είναι πολύ άσχημο αυτό που είπε [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Είναι πολύ άσχημο αυτό που είπε [βίντεο]

Ένα δημοσίευμα της Κυριακής στο Πρώτο Θέμα, έκανε πρώτο θέμα τα ενδοοικογενειακά της οικογένειας Λάσκαρη-Λυκουρέζου. Όλες αυτές οι δημόσιες αντεγκλήσεις δεν βοηθούν σε κάτι και δεν περιποίουν τιμή στα πρόσωπα. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε χθες με πολύ σκληρά λόγια για τη Μάρθα Κουτουμάνου και η Φαίη Σκορδά θέλησε να σταθεί σε αυτά που ειπώθηκαν.

Τόσο η παρουσιάστρια του Πρωινού όσο και ο Άρης Καβατζίκης στάθηκαν σε δύο πράγματα που είπε, προφανώς εν βρασμώ ψυχής, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Το ρήμα «φιλοξενούσα» που ανέφερε για τη Μάρθα Κουτουμάνου και τη Ζένια ως προς την διαμονή τους στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, αλλά και το σχόλιο ότι δεν προσέφερε ποτέ οικονομικά, είναι σίγουρα πράγματα που έπρεπε να μείνουν εντός της οικογένειας. Γιατί ακόμα κι αν υπήρχε η καλή θέληση να τα βρουν, αυτή χάνεται στη διόγκωση που παίρνουν όλα όταν δημοσιοποιούνται.

Η Φαίη Σκορδά προς τιμήν της δε θέλησε να αναφερθεί στα στοιχεία που έφεραν την κόντρα. Επικεντρώθηκε σε αυτά τα δύο σημεία και τόνισε ότι ακούστηκε πολύ άσχημα στα αυτιά της και έβαλε τον εαυτό της στη θέση της εκάστοτε μάνας που ίσως άκουγε κάτι τέτοιο για το παιδί της.

«Μπορείς να έχεις άποψη και γνώμη για μία οικογένεια; Μόνο αυτοί γνωρίζουν. Εγώ μπορώ να πω μόνο τι αισθάνομαι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!