Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: «Φαγώθηκε» η γ.γ. του υπουργείου Εργασίας μετά την «κατασπατάληση κονδυλίων»
[Ελεύθερος Τύπος]: «Φαγώθηκε» η γ.γ. του υπουργείου Εργασίας μετά την «κατασπατάληση κονδυλίων»

[Ελεύθερος Τύπος]: «Φαγώθηκε» η γ.γ. του υπουργείου Εργασίας μετά την «κατασπατάληση κονδυλίων»

Λεφτά για τους ανέργους πήγαιναν σε «κολλητούς»!

Την παραίτησή της από τη θέση της γενικής γραμματέως Διαχειρίσης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας υπέβαλε η Δήμητρα Χαλικιά μετά από καταγγελίες που προχώρησε για απευθείας αναθέσεις με αυτεπιστασία προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων, για ευνοούν στα μεγάλα ΚΕΚ και φωτογραφικούς διαγωνισμούς. Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή.

Τις καταγγελίες της κ. Χαλικιά για κατασπατάληση των κονδυλίων που προορίζονται για την επιδότηση και κατάρτιση των ανέργων, είχε δημοσιεύσει το Πρώτο Θέμα , γεγονός που, όπως αναφέρεται, οδήγησε στην απομάκρυνσή της από τη θέση, ως «υπεύθυνη για το δημοσίευμα».

Στο επίκεντρο των καταγγελιών βρέθηκαν τα περίφημα Προγράμματα Κοινωνικής Εργασίας για την απασχόληση ανέργων.

Η γενική γραμματέας Δήμητρα Χαλικιά με επιστολή στο Μαξίμου καταγγέλλει ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, όταν προέκυψε θέμα νομιμότητας στο περιεχόμενο πρόσκλησης για την πρόσληψη ανέργων σε 34 δήμους, κατηγόρησε εκείνη (τη γ.γ. του υπουργείου) ότι «ζήτησε από το ΑΣΕΠ να βγάλει αντισυνταγματική τη συγκεκριμένη πρόσκληση».

Η κυρία Χαλικιά καταλογίζει ιδιοτέλεια στην κ. Αντωνοπούλου και υποστηρίζει ότι η αναπληρώτρια υπουργός «κινείται στο πλαίσιο της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος μου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!