Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Έξαλλος ο Καβατζίκης με δήλωση πρώην παίκτριας του Power of Love [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Έξαλλος ο Καβατζίκης με δήλωση πρώην παίκτριας του Power of Love [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Έξαλλος ο Καβατζίκης με δήλωση πρώην παίκτριας του Power of Love [βίντεο]

Με την παρουσία του στο Πρωινό ο Άρης Καβατζίκης παίρνει ρίσκο για την πνευματική και σωματική του υγεία. Φέτος, έχει φτάσει τόσες φορές στο κόκκινο, έχει βγει από τα ρούχα του σε πολλές περιπτώσεις, που δεν το γλυτώνει να του ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Έπρεπε να το περιμένει όμως. Όταν συμμετέχει σε μια εκπομπή που θέλοντας και μη θα ασχοληθεί με τη σαπίλα της τηλεόρασης όπως είναι το Power of Love κι όπως κατήντησε φέτος το MasterChef, θα εμφανίζονται συχνά περιπτώσεις σαν τη Στέλλα Μιζεράκη.

Βγήκε η πρώην παίκτρια αυτού του ογκόλιθου σωστής χρήσης της γλώσσας που λέγεται Power of Love και δήλωσε ότι θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα δελτίο ειδήσεων. Τι το ήθελε; Ο Άρης Καβατζίκης, συνεπικουρούμενος από την Αφροδίτη Γραμμέλη, κόντεψε να βγάλει φλύκταινες.

Στο παρελθόν έχει ξαναγίνει αντίστοιχη κουβέντα για άλλο πρόσωπο πολλάκις. Κι όπως τότε, έτσι και τώρα άκουσε τη Φαίη Σκορδά να εγείρει ενστάσεις. Κι αυτό τον φούντωσε ακόμα περισσότερο.

«Το όνειρο είναι δικαίωμα, αλλά και το δικαίωμα στην αφέλεια είναι επίσης δικαίωμα. Αν θέλεις να σου αναγνωρίζεται το δικαίωμα στο όνειρο, καλό είναι να φιλτράρεις λίγο και την αφέλεια. Το να βγαίνεις σε μια εκπομπή και να λες ότι θέλεις από το Power of Love να έρθεις στο δελτίο ειδήσεων, νομίζω ότι υπάρχουν χιλιόμετρα. Να της αναγνωρίσουμε το δικαίωμα να κάνει και δημοσιογραφία αν θέλει.Αλλά να είσαι τόσο αφελής, ώστε από το Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα να βρεθείς στο δελτίο ειδήσεων; Τώρα τι να πω; Στην Ελλάδα ζούμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!