Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Εύα Πάντλοκ προκαλεί ανισορροπία με την ημίγυμνη φωτογραφία της
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Εύα Πάντλοκ προκαλεί ανισορροπία με την ημίγυμνη φωτογραφία της

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Εύα Πάντλοκ προκαλεί ανισορροπία με την ημίγυμνη φωτογραφία της

Θυμίζει κάτι από Κλεοπάτρα, κάτι από βασίλισσα του Σαβά, μια αρχαία ιέρεια εξ Ανατολής. Θα μπορούσε να είναι μια Περσίδα στρατηλάτης. Η Εύα Πάντλοκ μοιάζει να είναι βγαλμένη από μιαν άλλη εποχή πιο «ιεροτελεστιακή», αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι. Το γιατί θα το καταλάβεις μόλις δεις τη φωτογραφία.

Το γεγονός ότι μιλάμε για μια γυναίκα που δύσκολα θα βρεθεί όμοια της και καλύτερη της σε όλη την Ευρώπη – για να μην πούμε την υφήλιο – είναι αρκετό από μόνο του για να δώσει το στίγμα. Πολλές μπορεί να έχουν τα μάτια της. Πολλές μπορεί να έχουν το στήθος της ή συνολικά το κορμί της. Αλλά καμία δεν έχει όλα αυτά συγκεντρωμένα σε ένα τόσο σαγηνευτικό πρόσωπο και τόσο απίστευτο κορμί.

Στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram είναι ξεκάθαρο αυτό. Και η συγκεκριμένη που σας δείχνουμε δεν σπάει τον κανόνα. Ίσα ίσα που τον κάνει ακόμα πιο ισχυρό. Η Εύα Πάντλοκ έχει βάλει μόνο το κάτω εσώρουχο και το υπόλοιπο κορμί της καλύπτεται από κοσμήματα και τα μαλλιά της που έχουν απλωθεί στο πληθωρικό της στήθος.

Αν ήταν σκηνή από κάποια επική ταινία του ’60, αν η Εύα υποδυόταν κάποια βασίλισσα της Καρχηδόνας, δε θα μας έκανε καμία εντύπωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!