Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Εργαζόμενοι Mega: Την Πέμπτη θα καταβληθούν 1.000.000 ευρώ
[Ελεύθερος Τύπος]: Εργαζόμενοι Mega: Την Πέμπτη θα καταβληθούν 1.000.000 ευρώ

[Ελεύθερος Τύπος]: Εργαζόμενοι Mega: Την Πέμπτη θα καταβληθούν 1.000.000 ευρώ


Συνάντηση με τον Φώτη Μπόμπολα είχαν το απόγευμα της Τετάρτης οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega, μετά από κινητοποίηση που πραγματοποίησαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Πήγασος».

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσαν μετά την συνάντηση, ανέφεραν πως ο κ. Μπόμπολας δεσμεύτηκε να καταβάλει το ποσό των 1.000.000 ευρώ, ώστε να πληρώσει μισθοδοσία τουλάχιστον ενός μήνα και κατεπείγουσες ανάγκες της εταιρείας.

Αυτά τα χρήματα εκτιμάται πως θα λειτουργήσουν σαν μια έμπρακτη δέσμευση, ώστε οι Τράπεζες να αποδεσμεύσουν 2.000.000 ευρώ, και έτσι να πληρωθούν μισθοδοσίες μηνών.

Σήμερα, στην προγραμματισμένη κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του MEGA έγιναν δεκτοί από τον κύριο Φώτη Μπόμπολα.

Στη συνάντηση αυτή ο κύριος Μπόμπολας ενημέρωσε τους εκπροσώπους μας ότι μέχρι αύριο το πρωί θα καταθέσει το ποσό του 1.000.000 ευρώ, έναντι της σχεδιαζόμενης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.

Το ποσό αυτό προορίζεται να καλύψει τη μισθοδοσία τουλάχιστον ενός μήνα καθώς και κάποιες από τις επείγουσες ανάγκες της εταιρείας. Ο κύριος Μπόμπολας εκτιμά ότι με αυτή την έμπρακτη δέσμευση οι τράπεζες θα έχουν ένα ακόμη επιχείρημα, πέραν των επιπλέον εξασφαλίσεων που έχουν ήδη πάρει, προκειμένου να αποδεσμεύσουν επιτέλους, το ποσό των 2.000.000 ευρώ και να καλυφθούν οι δύο από τους εφτά οφειλόμενους μισθούς στους εργαζομένους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!