Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση: Να παραιτηθούν αν δεν μπορούν να κυβερνήσουν
[Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση: Να παραιτηθούν αν δεν  μπορούν να κυβερνήσουν

[Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση: Να παραιτηθούν αν δεν μπορούν να κυβερνήσουν

Τέλος στα σενάρια συμμετοχής της ΝΔ σε οικουμενική κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αιχμή την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας, και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί αν δεν μπορεί να κυβερνήσει. Παράλληλα, έκοψε κάθε συζήτηση περί οικουμενικής, τονίζοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι από την παρούσα Bουλή δεν μπορεί να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση.

«Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη φάση. Η κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέχρι το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου», δήλωσε ο κ. Κικίλιας, ο οποίος δεν απέκλεισε η κυβέρνηση «να βάλει την υπογραφή της σε ένα τέταρτο Μνημόνιο όπως υπέγραψε και το τρίτο Μνημόνιο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καθυστερεί να προωθήσει τις απαραίτητες ιδιωτικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις. ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού: «Σε μία κρίσιμη φάση, ο πρωθυπουργός είναι απών, πουλάει στο εσωτερικό του κοινό δήθεν αριστεροσύνη με το ταξίδι στην Κούβα».
Επισήμανε ότι η Ν.Δ. επιθυμεί να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν, ενώ σχετικά με το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Βουλγαρία και Σερβία τόνισε ότι οι συζητήσεις που είχε με τις ηγεσίες των δύο χωρών είχαν τριπλό αποτέλεσμα: την ενίσχυση του ρόλου της Ελλάδας στην περιοχή, την οικοδόμηση σχέσεων ειρήνης και συνεργασίας, καθώς και την ουσιαστική διεύρυνση των οικονομικών σχέσεων με έμφαση στο εμπόριο και της συνεργασίας σε θέματα ασφάλειας και αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!