Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση σε αστυνομία και δικαιοσύνη από την ΕΠΟ για την μαφιόζικη επίθεση στον Τσαμούρη
[Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση σε αστυνομία και δικαιοσύνη από την ΕΠΟ για την μαφιόζικη επίθεση στον Τσαμούρη

[Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση σε αστυνομία και δικαιοσύνη από την ΕΠΟ για την μαφιόζικη επίθεση στον Τσαμούρη

Η ΕΠΟ καταδικάζει την επίθεση στον διαιτητή Τσαμούρη, κάνει λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης των διαιτητών από «το παρακράτος των τραμπούκων του ελληνικού ποδοσφαίρου» και κατηγορεί αστυνομία – Δικαιοσύνη για αναποτελεσματικότητα στην υπόθεση Τζήλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Με αφορμή την επίθεση στον διαιτητή Αλέξανδρο Τσαμούρη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Για δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, το παρακράτος των τραμπούκων του ελληνικού ποδοσφαίρου, χρησιμοποιώντας παρόμοια μέθοδο προετοιμασίας και εκτέλεσης, επιτίθεται άνανδρα και καταδρομικά εις βάρος Έλληνα διαιτητή, αυτή τη φορά του Αλέξανδρου Τσαμούρη.

Αποθρασυνόμενα από την ανεξήγητη καθυστέρηση όσων ανέλαβαν να διαλευκάνουν την αντίστοιχη εγκληματική επίθεση κατά του Α. Τζήλου, στις 19 Δεκεμβρίου 2018, χωρίς αποτέλεσμα, παρά τις μεγαλόστομες δεσμεύσεις για άμεση προσαγωγή των ενόχων ενώπιον της Δικαιοσύνης, τα μέλη αυτής της μαφιόζικης παρέας επιχειρούν να ολοκληρώσουν το σχέδιο καταστροφής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφενός προσπαθώντας, με τη χρήση βίας, να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες διαιτητές και να επηρεάσουν την αγωνιστική τους επίδοση, νοθεύοντας το αγωνιστικό αποτέλεσμα και αφετέρου, δυσφημώντας διεθνώς το ποδόσφαιρο, να επιφέρουν αρνητικές για το μέλλον του εξελίξεις και συνέπειες.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει, εκ νέου, την απαράδεκτη επίθεση και τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της, οι οποίοι μόνον απέχθεια, αηδία και ντροπή προκαλούν στην ποδοσφαιρική οικογένεια και την κοινωνία και καθιστά σαφή τα εξής:

1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!