Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Έντονη κινητοποίηση για την οικονομική ενίσχυση της ΝΔ – Στη «μάχη» όλα τα στελέχη
[Ελεύθερος Τύπος]: Έντονη κινητοποίηση για την οικονομική ενίσχυση της ΝΔ – Στη «μάχη» όλα τα στελέχη

[Ελεύθερος Τύπος]: Έντονη κινητοποίηση για την οικονομική ενίσχυση της ΝΔ – Στη «μάχη» όλα τα στελέχη


Έντονη κινητοποίηση παρατηρείται σε επίπεδο στελεχών της ΝΔ για την οικονομική ενίσχυση του κόμματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα στα γραφεία της Πειραιώς εκλήθησαν τα μέλη της Π.Ε. της ΝΔ, κυρίως από την Αττική και τη Στερεά Ελλάδα, όπου τους ζητήθηκε από τον γραμματέα της Π.Ε. Λευτέρη Αυγενάκη και τον διευθυντή του κόμματος Νίκο Παπαθανάση, ώστε να τους ζητηθεί βοήθεια στην προσπάθεια ενίσχυσης των γαλάζιων οικονομικών μέσω της κάρτας μέλους, ενώ συζητούνται και οργανωτικά θέματα που αφορούν τις ομάδες δράσης της ΝΔ.

Παράλληλα, αύριο θα κληθούν και οι βουλευτές της ΝΔ σε σύσκεψη, εκ νέου υπό τον κ. Αυγενάκη, προκειμένου να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια, μιας και έχει τεθεί στόχος, ώστε κάθε βουλευτής μέσω κουπονιών να συλλέξει ένα ποσό της τάξης των 10.000 ευρώ. Η σύσκεψη γίνεται αφενός για να εξεταστεί η κατάσταση και να φανει τι ποσά έχει μαζέψει ο καθένας, αφετέρου για να ενταθεί η προσπάθεια, ενώ παράλληλα οι επιτελείς της ΝΔ θα ζητήσουν από τους βουλευτές να κάνουν και οι ίδιοι…καμπάνια μέσω των γραφείων τους για να δοθούν κάρτες μέλους.

Τέλος και ο γραμματέας Οργανωτικού Βασίλης Σπανάκης κάνει αντίστοιχες κινήσεις και σύντομα θα συναντήσει αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και στελέχη από τις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις του κόμματος, με στόχο τη συστηματοποίηση της προσπάθειας οικονομικής ενίσχυσης του κόμματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!