Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Έκτακτο Δ.Σ του Mega με τους ίδιους παρόντες ζητούν οι διευθυντές του καναλιού
[Ελεύθερος Τύπος]: Έκτακτο Δ.Σ του Mega με τους ίδιους παρόντες ζητούν οι διευθυντές του καναλιού

[Ελεύθερος Τύπος]: Έκτακτο Δ.Σ του Mega με τους ίδιους παρόντες ζητούν οι διευθυντές του καναλιού


Συνάντηση με τον κ. Σταύρο Ψυχάρη είχαν χθες το απόγευμα οι διευθυντές του τηλεοπτικού σταθμού Mega, από τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν να συγκληθεί εκτάκτως το Δ.Σ. των μετόχων με την παρουσία όλων των διευθυντικών στελεχών του καναλιού.

Στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διευθυντές των τμημάτων του τηλεοπτικού σταθμού, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής ειδήσεων του Mega κ. Μανώλης Καψής, ο οποίος όλους αυτούς τους μήνες εξακολουθεί να βρίσκεται στο κανάλι, ζήτησαν στο έκτακτο Δ.Σ. να ενημερωθούν για τις αποφάσεις που έχουν λάβει οι μέτοχοι και να ενημερωθούν για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ψυχάρης ζήτησε από τους διευθυντές να στείλουν και επιστολή με το αίτημα τους, πράγμα που έπραξαν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Ψυχάρης εμφανίστηκε θετικός στο αίτημα να συγκληθεί εκτάκτως το Δ.Σ και βρίσκεται σε συνεννόηση με τους άλλους δυο μετόχους του σταθμού για να συγκληθεί άμεσα το Δ.Σ. των μετόχων της Τηλέτυπος Α.Ε.

Οι εργαζόμενοι σε γενική τους συνέλευση αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις από την επόμενη Δευτέρα σε περίπτωση που μέχρι αυτή την Παρασκευή δεν καταβληθούν έστω 2 από τους 7 μισθούς που τους οφείλονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!