Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Δείπνο του Μητσοτάκη σε τρεις κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες
[Ελεύθερος Τύπος]: Δείπνο του Μητσοτάκη σε τρεις κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες

[Ελεύθερος Τύπος]: Δείπνο του Μητσοτάκη σε τρεις κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες


Δείπνο στο σπίτι του παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους Προκόπη Παυλόπουλο, Γιάννη Στουρνάρα και Παναγιώτη Πικραμένο.

Οι προαναφερόμενοι, μετά των συζύγων τους, ήταν οι συνδαιτυμόνες ενός εορταστικού δείπνου, που δόθηκε στο σπίτι του προέδρου της ΝΔ στην Κηφισιά, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΝΕΑ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το μενού επιμελήθηκε ως οικοδέσποινα η Μαρέβα Μητσοτάκη- και μεταξύ άλλων περιελάμβανε ψάρι- ενώ αν και επρόκειτο για δείπνο με πολιτικές προεκτάσεις, στο τραπέζι κυριάρχησαν οι οικογενειακές ιστορίες. Το ζεύγος Πικραμμένου έφτασε πρώτο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακολούθησε το ζεύγος Στουρνάρα, ενώ το ζεύγος Παυλόπουλου έφτασε τελευταίο στην Κηφισιά και ήταν το πρώτο που αποχαιρέτισε.

Το δείπνο εκκρεμούσε από τα τέλη Νοεμβρίου. Αρχικά είχε σχεδιαστεί να είναι μόνο ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Παυλόπουλο, αλλά την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε τις δύο επιπλέον προσκλήσεις, έχοντας ενημερώσει τον κ. Παυλόπουλο.

Στόχος να λειανθούν οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των κ.κ. Παυλόπουλου και Μητσοτάκη, αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ- σύμφωνα με την εφημερίδα- επιδίωξε να αναλάβει και ρόλο μεσολαβητή, για μία νέα προσέγγιση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον κ. Στουρνάρα.

Αυτή ήταν η πρώτη πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας στην οικία του κ. Μητσοτάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!