Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: «Δίνουμε άνιση μάχη»: Φωτογραφίες-σοκ από τις ακτές της Γλυφάδας που πλημμύρισαν με πετρέλαιο
[Ελεύθερος Τύπος]: «Δίνουμε άνιση μάχη»: Φωτογραφίες-σοκ από τις ακτές της Γλυφάδας που πλημμύρισαν με πετρέλαιο

[Ελεύθερος Τύπος]: «Δίνουμε άνιση μάχη»: Φωτογραφίες-σοκ από τις ακτές της Γλυφάδας που πλημμύρισαν με πετρέλαιο

Τεράστια οικολογική καταστροφή προκάλεσε η βύθιση του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ με την ρύπανση να επεκτείνεται στον Σαρωνικό.

Αφού μολύνθηκαν τα ύδατα σε Σαλαμίνα και Πειραϊκή, η μόλυνση δυστυχώς επεκτάθηκε μέχρι την Γλυφάδα με τον δήμαρχο να κάνει λόγο για μια άνιση μάχη. Σε ανάρτησή του στο Facebook ενημερώνει για όλες τις προσπάθειες του Δήμου, απευθύνοντας μάλιστα έκκληση προς τους πολίτες: «Παρακαλούμε θερμά μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα να μην προσέρχονται οι λουόμενοι στην παραλία και να σέβονται όλοι τις σημάνσεις της δημοτικής αστυνομίας».

Ο ίδιος, πάντως, κάνει λόγο και για το ζήτημα της απόδοσης ευθυνών: «Ελπίδα όλων μας είναι ότι η ζημιά θα περιοριστεί το συντομότερο δυνατό. Οι ευθύνες, ωστόσο, για την καταστροφή είναι δεδομένες και πρέπει να αποδοθούν άμεσα», τονίζει χαρακτηριστικά.

Στην ίδια δημοσίευση, ο Γιώργος Παπανικολάου δημοσιεύει και μια σειρά φωτογραφιών που αποτυπώνουν την δραματική κατάσταση στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμα: 

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!