Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Διαγωνισμός για μια νύχτα στο κάστρο του κόμη Δράκουλα [εικόνες & βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Διαγωνισμός για μια νύχτα στο κάστρο του κόμη Δράκουλα [εικόνες & βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Διαγωνισμός για μια νύχτα στο κάστρο του κόμη Δράκουλα [εικόνες & βίντεο]

Απαγορεύεται αυστηρά το σκόρδο

Θέλετε να ζήσετε μία νύχτα ως βρυκόλακες; Ε, τότε έφτασε η ώρα που περιμένατε!

Στις 31 Οκτωβρίου, με την ευκαιρία της γιορτής του Χαλογουίν, η Airbnb δίνει την ευκαιρία σε δύο άτομα να κοιμηθούν σε φέρετρα ντυμένα με βελούδο, απομονωμένοι στην κρύπτη του κόμη Δράκουλα και να περάσουν τη νύχτα τους εντελώς μόνοι στο κάστρο των Καρπαθίων.

Για πρώτη φορά μετα από 70 χρόνια το περίφημο κάστρο ανοίγει τις πύλες του για αν υποδεχθεί κοινό. Μέχρι τώρα  ήταν κλειστό καθώς το κομμουνιστικό καθεστώς της Ρουμανίας εκδίωξε τους ιδιοκτήτες τους, τη βασιλική οικογένεια των Αψβούργων, πριν από σχεδόν 70 χρόνια.

Το 2006 η κυβέρνηση της Ρουμανίας επέστρεψε και το «Κάστρο του Δράκουλα» στους απογόνους των Αψβούργων και σήμερα έχει μετατραπεί σε μουσείο, αποτελώντας σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της χώρας.

Το ζευγάρι που θα κερδίσει τον διαγωνισμό θα περάσει από τον λαβύρινθο των σκοτεινών διαδρόμων του κάστρου για να ανακαλύψει το μυστικό πέρασμα που οδηγεί στην τραπεζαρία.

Εκεί θα τους περιμένει ένα πλουσιοπάροχο δείπνο, υπό το φως των κεριών. Ανάμεσα στους κανονισμούς για το κάστρο του Κόμη Δράκουλα, αναφέρεται πως «δεν επιτρέπονται τα σκόρδα και αντικείμενα με οσμή σκόρδου κι αρωμάτων συμπεριλαμβανομένων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!