Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Το «δεξί χέρι» του Τραμπ μίλησε για πρώτη φορά για τις νέες σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ
[Ελεύθερος Τύπος]: Το «δεξί χέρι» του Τραμπ μίλησε για πρώτη φορά για τις νέες σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ

[Ελεύθερος Τύπος]: Το «δεξί χέρι» του Τραμπ μίλησε για πρώτη φορά για τις νέες σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ

ΤΖΟΡΤΖ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τη βούληση των ΗΠΑ να έχουν μια στενή σχέση και συνεργασία με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό μετέφερε ο σύμβουλος για θέματα εξωτερικής πολιτικής του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ Γ. Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στο Ετήσιο Τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Αφού ευχαρίστησε το πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, τον οποίο χαρακτήρισε ως «καλό φίλο» υπογράμμισε ότι «Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προσβλέπουν σε μια στενή σχέση με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόλο της ελληνοαμερικανικής κοινότητας η οποία θα αποτελέσει μια «γέφυρα ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον ελληνισμό της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο ελληνισμός μεγαλούργησε στις Ηνωμένες Πολιτείες περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου. Η ελεύθερη οικονομία και η δημοκρατία, επιτρέπουν στους Έλληνες να προοδεύσουν. Το μέλλον της Ελλάδας θα είναι λαμπρό, στηριζόμενο σε αυτές τις αξίες».

Κλείνοντας το χαιρετισμό του τόνισε: «Η Ελλάδα και η Αμερική, ήταν, είναι και θα παραμείνουν φίλοι και σύμμαχοι».

Μετά την ολοκλήρωση του χαιρετισμού του κ. Γ. Παπαδόπουλου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης του έδωσε ένα συμβολικό δώρο (φωτογραφία), την ειδική έκδοση του Νόμου περί συστάσεως των Δήμων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!