Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Δεν μίλησε για δημοψήφισμα στη Θράκη ο Ερντογάν!
[Ελεύθερος Τύπος]: Δεν μίλησε για δημοψήφισμα στη Θράκη ο Ερντογάν!

[Ελεύθερος Τύπος]: Δεν μίλησε για δημοψήφισμα στη Θράκη ο Ερντογάν!

Από τραγικό λάθος του ΑΠΕ-ΜΠΕ προέκυψε η «είδηση»

Ένα τραγικό λάθος του ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο έλειψε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία καθώς οι υποτιθέμενες δηλώσεις του Ταγιπ Ερντογάν περί δημοψηφίσματος στην Δυτική Θράκη δεν έγιναν έτσι ακριβώς.

Το ίδιο το ΑΠΕ-ΜΠΕ έβγαλε διορθωτική δήλωση πριν λίγο μέσω της οποίας επιχειρεί να «μαζέψει» το μεγάλο λάθος του. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως διακόπτει την συνεργασία του στην Τουρκία με τον ανταποκριτή που έκανε το λάθος.

Το διορθωμένο τηλεγράφημα του ΑΠΕ:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Στο τηλεγράφημά μας με τίτλο «Τουρκία: Ο Ερντογάν για τα σύνορα του Οθωμανικού κράτους, τη Μοσούλη, τη Θράκη και την Κύπρο», τα αναφερόμενα στη τρίτη και τέταρτη παράγραφο, εκ παραδρομής αποδόθηκαν στον Ρ. Τ. Ερντογάν αντί στον τουρκικό Τύπο. Αντικαθίστανται δε από τα εξής:

«Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Σαμπάχ, για το περιεχόμενο του «Εθνικού Συμβολαίου και στo σημείο αναφορικά με τη Δυτική Θράκη αναφέρει: «Και το νομικό καθεστώς της Δυτικής Θράκης, το οποίο εναπόκειται στην ειρήνη που θα γίνει με την Τουρκία, θα πρέπει οριστεί, με κατάλληλο τρόπο, ως αποτέλεσμα δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί ελεύθερα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!