Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τη Δευτέρα το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ
[Ελεύθερος Τύπος]: Τη Δευτέρα το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ

[Ελεύθερος Τύπος]: Τη Δευτέρα το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ


Την ερχόμενη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποστείλει στα υπόλοιπα μέλη των κομμάτων της Εξεταστικής Επιτροπής το σχέδιο του πορίσματός του σχετικά με την έρευνα της δανειοδότησης των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Προσχέδιο που κατά τη χθεσινή σχετική συνεδρίαση της Εξεταστικής προκαθορίσθηκε να συζητηθεί εντός της Εξεταστικής Επιτροπής την ερχόμενη Πέμπτη. Για το λόγο αυτό, η Εξεταστική Επιτροπή έλαβε και μια ολιγοήμερη παράταση εργασιών, 8 ημερών, προκειμένου να υποβάλει το πόρισμά της στον Πρόεδρο της Βουλής και να προγραμματιστεί η συζήτησή του στην Ολομέλεια.

Από τη χθεσινή συζήτηση στην Επιτροπή μεταξύ των βουλευτών έδειξε ότι για μία ακόμα φορά θα δούμε το φαινόμενο να συμμετέχουν «8» κόμματα και στο τέλος να υπάρξουν «8» διαφορετικά πορίσματα που θα συρραφτούν σε ένα… ενιαίο πόρισμα.

Το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης προγραμματίσθηκε να διεξαχθεί στην Ολομέλεια η προ ημερησίας συζήτηση που έχει ζητήσει για το αγροτικό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Γ.Α.
Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!