Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Cupra ξεκινά την κατασκευή του νέου της αρχηγείου για το 2020
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Cupra ξεκινά την κατασκευή του νέου της αρχηγείου για το 2020

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Cupra ξεκινά την κατασκευή του νέου της αρχηγείου για το 2020

Μετά την εδραίωση της δομής με τον διορισμό της διοικητικής ομάδας και την αύξηση του προσωπικού της κατά 50%, η Cupra ξεκίνησε την κατασκευή της νέας έδρας της, όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας Wayne Griffiths μπροστά στους αντιπροσώπους της μάρκας μετά τη δεύτερη στάση του SEAT & Cupra on Tour στο Λίβερπουλ.

Δίπλα στο κεντρικά γραφεία της SEAT, το νέο κτήριο πολλαπλών χρήσεων θα έχει στο κέντρο του τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με 2400 τετραγωνικά μέτρα ανοικτού χώρου. Τα
κεντρικά γραφεία της Cupra , των οποίων ο σχεδιασμός θυμίζει ένα αγωνιστικό paddock, θα χωριστούν σε δύο ορόφους που θα φιλοξενήσουν τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, αγορών και οικονομικών. Μέσα σε ένα οικόπεδο 10.500 τετραγωνικών μέτρων που περιβάλλεται από τη φύση, το νέο κτίριο θα διαθέτει ένα μεγάλο αίθριο και μια μεγάλη βεράντα για υπαίθριες εκδηλώσεις, σχεδιασμένο για να φιλοξενεί παρουσιάσεις μελλοντικών μοντέλων.

Ο Griffiths επαίνεσε τη θετική πορεία της μάρκας από τη γέννησή της το 2018 κατά την ανακοίνωση της νέας έδρας της, όταν μίλησε στους Βρετανούς αντιπροσώπους της
μάρκας: «Το αρχηγείο της Cupra θα σηματοδοτήσει την αποκορύφωση της εδραίωσης μας ως ανεξάρτητης μάρκας. Καθώς ο στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τις πωλήσεις τα επόμενα δύο έως τέσσερα χρόνια, έχοντας τις δικές μας εγκαταστάσεις, θα μπορέσουμε να αυξήσουμε το προσωπικό μας σε περισσότερους από 100 υπαλλήλους και θα μας δώσει τη δύναμη να αυξήσουμε την επιρροή μας στους λάτρεις των αυτοκινήτων μας σε όλο τον κόσμο». Η κατασκευή του κτηρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος και ο προγραμματισμός είναι να ανοίξει τις πόρτες του το 2020.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!