Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Χριστίνα Κολέτσα στην ξαπλώστρα με ολόσωμο μαγιό [εικόνα]
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Χριστίνα Κολέτσα στην ξαπλώστρα με ολόσωμο μαγιό [εικόνα]

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Χριστίνα Κολέτσα στην ξαπλώστρα με ολόσωμο μαγιό [εικόνα]

Τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις στα νησιά άρχισε η Χριστίνα Κολέτσα και ήδη απολαμβάνουμε τα πρώτα στιγμιότυπα. Δεν ξέρουμε αν τις συνδυάζει με εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα ή βρίσκει χρόνο για διήμερα-τριήμερα. Σε κάθε περίπτωση κάνει τα μπάνια της και είναι ένα χάρμα οφθαλμών. Σε όποια πόζα κι αν είναι.

Θα μπορούσε κάποιος να την αποκαλέσει μια διαχρονική αξία. Είναι άλλωστε 13 χρόνια από το Fame Story 4 που την μάθαμε. Σε όλα αυτά τα χρόνια η αλλαγή πάνω της είναι μόνο προς το καλύτερο. Η Χριστίνα Κολέτσα αποτελεί την πιο compact εκδοχή του ερωτισμού και της γοητείας.

Κι αν θέλεις παραπάνω αποδείξεις γι΄αυτό, τότε να μία καλή. Η Κολέτσα βρίσκεται στην Πάρο και σε μια από τις παραλίες του νησιού πόζαρε πάνω στην ξαπλώστρα. Το θέμα είναι στο πώς πόζαρε. Το έκανε φορώντας το ολόσωμο μαγιό της. Και τι το ιδιαίτερο έχει αυτό; Ε, όταν μιλάμε για τη Χριστίνα κάθε μαγιό αποκτά ιδιαιτερότητα πάνω της.

Ειδικά όταν έχει αυτό το εύρος κάλυψης κι είναι τόσο εφαρμοστό. Τα πόδια της σε πλήρη έκταση, το στήθος της εντυπωσιακό. Αυτό θα πει ελληνικό καλοκαίρι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!